ELTE PPK-sok, adnátok nekem tanácsot? (részletek lent)
Figyelt kérdés
TTK-ra járok, de szeretnék felvenni egy-két előadást a következő félévben pszichológián. Azt sem igazán tudom, hogy ez az áthallgatás dolog hogyan működik. Csak simán felveszem ETR-ben a tárgyakat és kész? Nézegettem a kari honlapot, a HÖK-, meg a TO honlapját, de nem lettem sokkal okosabb.
Arra lennék még kíváncsi, hogy milyen alaptárgyak vannak az első félévben, amit csak úgy érdeklődésből érdemes lenne felvennem. Esetleg tapasztalatok?
Előre is köszönöm!
2010. jún. 8. 09:27
1/3 anonim válasza:
Én A PPK-ra járok,de más szakra. Szerintem csak felveszed az etr-ben, és simán bemész az órákra,meg vizsgázni,ennyi. Ha jól tudom,akkor olyanok vannak mint pl: Didaktika(vagyis oktatáselmélet), Társadalomlélektan (vagyis szociálpszichológia), Neveléslélektan, Fejlődéslélektan, Általános lélektan (Atkinson könyv kívülről belülről),de van olyan tanár aki másik könyvet ad, az sem kevesebb.
2/3 anonim válasza:
De ez az egész első év amit soroltam,persze vannak még órák. Az etr-ben van a karoknak külön részlege, van a PPK-nak is. A diákok ügyivel Korb Richárd-ot keresd. tapasztalat? Hát....jó nehéz....,de meg lehet csinálni. Vannak rendes tanárok. Ha kérdésed van,írj.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. jún. 8. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!