Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom tesója szerelmes a...

A barátom tesója szerelmes a barátomba?

Figyelt kérdés
Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?
2011. aug. 24. 23:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

ó, nagyon is sok köze van hozzá

ha nem volna, akkor kicsit jobban értenélek

de így is magyarázat az, hogy ők ugye ellenkező nemű testvérpár, ti meg azonosak, és neked idegen ez a szitu

Tudod, lehet hogy náluk ez a normális viszony, szeretgetősebbek, mint te - te meg most kicsit átmentél zöldszeműbe.

Ha nem így van, akkor bocs...

2011. aug. 25. 00:01
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

"No, most h nem lehet kötözködni, elmaradtak a bölcsek?"

Nem, kedves kérdező, csak nem áldozzuk rád minden egyes percünket... de ezek szerint te ezt elvárnád... ez is sokat elárul...

2011. aug. 25. 00:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, pontosan mi a helyzet, de szerintem kicsit túlreagálod. Nem hinném, hogy szerelmes bele, valószínűleg csak túlzottan ragaszkodik hozzá.

Azért azt is hozzátenném, az én páromnak több lánytestvére is van, olyan már volt, hogy elhülyültek, csikizték egymást, vagy mikor találkoznak és rég látták egymást, adnak egymásnak puszit, de tapizás, össze-vissza puszilgatás azért nem szokott lenni. Olyan meg pláne nem, hogy valamelyik testvére előbbre akarná helyezni magát nálam és úgy viselkedne, mintha ő lenne a kedvesem párja.

Ezért mondom, nem tudom pontosan mi a helyzet nálatok, egy bizonyos határon túl engem is idegesítene egy ilyen helyzet, de kicsit úgy hangzik, mintha a harag és a féltékenység beszélne belőled. De lehet hogy tévedek, annyira nem látom át.

2011. aug. 25. 00:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A tapizás alatt mit értesz pontosan?? Engem szokott csikizni az öcsém, meg bökdös néha, csak úgy, hülyeségből.

Viszont ha szoros is a testvéri kapcsolat kettejük között, akkor is nagyon durva egyből ilyen feltételezésekbe bocsátkozni. Mi pl sok helyre együtt megyünk az öcsémmel. Viszont az, hogy a tesó szerelmes a barátodba, nagyon durva feltételezés... Hisz konkrét bizonyíték erre nincs.

2011. aug. 25. 00:38
 15/15 anonim ***** válasza:
43%
Elmondanád, miben nyilvánul meg számodra az, hogy szerelmes belé?
2011. aug. 25. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!