Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vesztetek már össze családtago...

Vesztetek már össze családtagokkal, vagy barátokkal sztárok miatt?

Figyelt kérdés
Én komolyan már nem bírom!Barátnőmmel Rihanna és Britney végett vesztünk össze,mert ő imádja őket,én pedig egy vonaglós pics**** tartom őket,hangjuk nuku,és csak magamutogatók,szóval...ő meg utálja 30 seconds to marsot,green dayt,mert szerinte sz****,meg undorítóak,na mindegy,ezért összeveszett velem,de ő kezdte,mert fikázta őket,én pedig visszaszóltam,Ilyenkor mivan?Ki a hülye,mind a ketten ő,vagy én? Veletek volt már ilyen??
2011. aug. 24. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%
Tépjétek meg egymást,két hülye p.na!
2011. aug. 24. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
az én kedvencem a Green Day, és a Sex Pistols. a legjobb barátnőmé, meg Katy Perry és Rihanna. nem kell a másik stílusát fikázni, és minden OK lesz. a kérdésre a válasz: mindketten hülyék vagytok ;)
2011. aug. 24. 23:13
 13/18 A kérdező kommentje:
XD
2011. aug. 24. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:

30 sec to mars <3 :D megunhatatlan.

mond meg a barátnődnek, h szar ízlése van,de tolerálni kell egymást,el kell fogadni egymást mert nem a zenei stílustól fog eldőlni a barátságotok :D

2011. aug. 24. 23:24
 15/18 A kérdező kommentje:
igen szeressük őket!ám Jared pedig tök jó pasi,de nem baj neki ilyen justin biberek jönnek be...
2011. aug. 24. 23:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyszer igen. Munkahelyen nagyon unatkoztunk, és mivel pont a Rómeó, és Júliát hallgattuk, megbeszéltük, hogy melyik szinész milyet alakit benne. Én oda voltam Berecki Zoltánért, és oda vagyok érte ma is. Volt, kinek nem jött be annyira. Aztán azon ment a vita, hogy Berecki Zolinak milyen a haja szine. Én azt mondtam, vörös, a vitapartnerem azt mondta, hogy barna. Nem ment el haragig a dolog, igy nem mondanám éppen vitának, csak unaloműzés végett csipkelődtünk egy kicsit, és éppen ez volt a téma.
2011. aug. 24. 23:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is utálom ha fikázzák a kedvenc zenekarom vagy a kedvenc filmemet .Én is így jártam a barátnőmmel mert szar a Kárpátia én meg mondtam hogy mit kell fikázni aztán még ő volt megsértődve .Oszd ki hogy minek szól bele hogy neked ki a kedvenc együttesed mond neki hogy mindenki saját maga dönti el kit/ mit szeret hátha észbe kap .
2011. aug. 25. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:
szerinte
2011. aug. 25. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!