Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már magad magányosnak...

Érezted már magad magányosnak a párod mellett?

Figyelt kérdés

Én már egy ideje elhanyagoltnak, magányosnak érzem magam. Ezt párommal is megbeszéltem, azóta jobban figyel rám, gyakrabban vagyunk együtt. De bennem mégsem múlik ez az érzés. És már azok kapom magam, hogy irigylem más boldogságát, hogy milyen jól működik a kapcsolatuk, milyen boldogok. Pedig rám ez egyáltalán nem volt jellemző és én is egy boldog kapcsolatban élek. (Elvileg)

De én mégsem vagyok boldog?!?

2011. aug. 24. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugyanazt érzem mint te kérdező. azthittem én írtam ki ezt a kérdést.
2011. aug. 29. 00:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legrémesebb, hogy mindig azt mondja a párom, hogy ő milyen jó, hogy nem tvfüggő. Hát szerintem a mai fiatalság mai tv-je a net. Nekünk nincs tévénk, de tök mindegy, mert így folyton a net megy. Torrent automatikusan, és igen, én is szoktam gyanakodni, csak kiváncsiságból. Tulajdonképpen semmi extrát nem találtam, de mégis elmondtam. Azóta törli a historyt. Persze, mert zavarja, hogy nézem. Azóta azt sem tudom mit néz annyit. Mit fórumozik stb. Hát ez van. Ha egy megnyugtat, sokan ilyen magányosak (ahogy olvasom a kommenteket), mint mi.
2011. aug. 29. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
igen..most is épp magányosnak érzem magam...
2011. aug. 29. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!