Hogyan adjam oda az ajándékát?
Barátnőmnek vettem egy ezüstórát a 20. szülinapjára. Hogyan csomagoljam be neki szépen, illetve mit vegyek még mellé?
13 éve a legjobb barátnőm, annyi mindent adtam már neki, de most kicsit különlegesebben szeretném adni, ezért nem tudom mi legyen, hogy legyen.. :)
Köszi előre is!
:) Ez szép ajándék! :)
Ha nem adtak hozzá dobozt, akkor papírboltban kapható számtalan szín, forma stb.
mi dekorosban sokszor csináljuk úgy,hogy egy nagyon szép csinos virágkosár közpére rakjuk egy szép dobozban:)így megvan az is mit veszel mellé.legutóbb szárított virágokból álló lila virágkosarat kértek,az meg is marad emlékbe:)
esetleg ha van kedvenc boltja onnan egy közepes értékű vásárlási utalvány,vagy vmi hobbijával kapcsolatos:)fotókönyv kettőtökről..ilyenek jutnak főleg eszembe:)
plüssállatka és tedd a nyakába vagy a derekára mint nyakláncot vagy övet...
én fülbevalót kaptam igy,egy pici plüssmaci nyakába volt téve,21 voltam akkor,nagyon tetszett hogy nem sima doboz (kellett fél perc mire rájöttem,hogy nem sima plüssmaci)
Köszi a válaszokat! Jó ötleteket adtatok.. :)
A következő 1 hétben fogom járni a várost, és majd meglátom,hogy melyik megoldás lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!