Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam neki oda az ajándékát?
Figyelt kérdés
Szoval nevnapja lesz az egyik tanaromnak(aki tetszik), es viszek neki ajandekot. Persze van benne egy kepeslap, h boldog nevnapot! Nagyon sokat szoktunk dumalni, mindig segit nekem, de neha "bunko". De alt. rendes. Es szeretnem tudatni vele, hogy milyen halas vagyok neki mindenert, es h bocsanat a sok zavarasert. De nem tudom,hogy modnjam, mert mikor odaadom csk annyit modnok h boldog nevnapot! esetleg irjak egy kulon level feleseget?:-D v mondjam meg aazt i h ez nevnapi ajandek mellett koszono bocsnatkero ajandek is...?:| es az h mindenert az nagyon sok mindent fed, meg a sok zavaras is nagyon sok zavarast...mert sokszor kerdeztem tole suli dolgokat.... Szoval szerintetek mit tegyek, mit mondjak? v hoyg adjam tudtara?2009. márc. 22. 08:19
1/5 anonim válasza:
Mindíg a legegyszerűbb megoldás a legjobb.
Őszintén mondd meg neki, amikor odaadod az ajándékot, vagy ha ez nehezedre esik vagy úgy gondolod, hogy esetleg mások megzavarhatnak és nem lesz lehetőséged elmondani, akkor írd le egy képeslapra, hogy mit érzel.
2/5 A kérdező kommentje:
koszi :)
es ha veletlenul a kepeslapost valasztom, akkor vegyek meg egy kulon kepeslapot, amire rairom, mert van egy mar amire rairtam h boldog nevnapot?! vagy esetleg mit szolsz/szoltok ahhoz ha keszitek en egyet, marmint megtervezem gepen, es azt lanyomtatom ...?:D Koszi mindenesetre
2009. márc. 22. 08:58
3/5 anonim válasza:
Az, hogy tetszik egy tanár az normális állapot.Az is normális ha néha "betorzul" és bunkózik.A makarenkói szigor mára a múltté,senki sem von felelősségre, ha a tanítvány nem csak a pedagógust látja, hanem az embert is- nem tilos a kultúrált "haverkodás" sem. De nem minden tanerő vágyódik feltétlenül egy stresszel teli illegális kapcsolatra a diákjával. Ilyenkor kissé hűvösre veszi a figurát, hogy a kötelező 3lépést megtarthassa.Erre is gondolj, amikor szerelmet vallasz. Rosszul is elsülhet a dolog, akkor pedig a közös tanórák igen nagyon kínossá válhatnak.(Tudok pedagógusúl,én is abból vagyok :o))
4/5 A kérdező kommentje:
De kicsit sztem felreertetted...:) szival nem szerelmet vallani akarok, hanem megkoszonni a sok torodest es bocsanatot kerni a sok zavarasert, mertt tenyleg zavaro h emnnyi mindenbe segitett, es en nem viszonozhatom...:| De koszi a valaszt! :)
2009. márc. 22. 13:09
5/5 A kérdező kommentje:
:) Hat nagyon nagyon jol sikerult :) Irtam neki egy levelet vegul, es ugy vettem eszre tetszett neki...;) :) :)
2009. márc. 23. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!