Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nevelhetem meg az...

Hogyan nevelhetem meg az anyámat? SOS

Figyelt kérdés
Mindig ordibál, éjfélkor hogy nem alszok, én meg mondom neki hogy "hagyj már menjél aludni" De ő csak ordibál meg idegeskedik! Segítsetek! Nem bírom ezt tovább! Mindjárt 18 leszek és így dirigál!
2011. aug. 24. 00:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%
:S
2011. aug. 24. 00:10
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Anyám ugyan ez. ÉN meg 21 vagyok.
2011. aug. 24. 00:12
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
azt hiszem, inkább az anyádnak kellene megnevelni téged...
2011. aug. 24. 00:25
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
19/L dettó ugyanez. Az enyém mostanra belefáradt, de még van pár kirohanása. Miért ne élvezhetném, hogy nem kell reggel kelnem, és este 10-kor nem holtfáradtan esek haza ahogy egész évben? Ha megtehetem, hogy fent vagyok éjjel és nappal alszok, miért ne tehetném meg?
2011. aug. 24. 00:27
 5/19 Solarian válasza:
29%
Pont mint az enyém... ezek nevelhetetlenek. Addig élvezik ki a hatalmukat amíg nem vagyunk 18ak.
2011. aug. 24. 01:03
 6/19 anonim válasza:
83%
Mindenkinek más,érdekes... és 15 vagyok és most éppen fél kettő lesz,éjszaka és nem szólnak,pedig anyu itt alszik most a szobámban..:DD apám meg az előbb ment el wc-re...
2011. aug. 24. 01:24
 7/19 anonim ***** válasza:
57%
Talán azért ordibál, mert míg te naphosszat alszol az éjszakai gépezgetés miatt, és képtelen vagy bármit is csinálni, addig ő dolgozik egész nap. Te pedig csak LOPOD A NAPOT ÉS A NYAKUKON ÉLŐSKÖDSZ. Önállóságot akarsz? Akkor menj dolgozni!!!!! (19 vagyok, mielőtt bárki kérdezné)
2011. aug. 24. 02:01
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Bírom azokat akik írják h menjen dolgozni valaki, meg költözzön el. Nektek sincs sok fogalmatok az életről. Manapság nem olyan könnyű elköltözni, és munkát vállalni, anyukám az unokatestvéremnek 2 hónapja keres vidéken egy egyszerű takarítói állást, és sehova nem kell. Az albérleti díj meg elveszi a fizetés felét. Tököm kivan hogy mindenhol csak bírják benyögni h elkell költözni meg hogy menjen dolgozni. Biztos sokan ezt tennék, ha lenne lehetőségük.

Egyébként még mielőtt bárki lovagolna bármin, elárulom, nekem munkám van, plusz egyetemi végzettségem, és egyedül élek, de szülői támogatás nélkül, önállóan abban az időben nem tudtam volna lelépni én sem otthonról, ha bármi kínom lett volna.

2011. aug. 24. 04:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Én már nem is szeretem anyámat emiatt a folyamatos ordibálás miatt, hétvégén akarunk strandra menni de vele nincs nagy kedvem... Apám még elmegy őt még bírom de anyám kész katasztrófa... Mi köze van hogy 10kor kelek és 2kor fekszek? Semmi, és az a baj ha 18 leszek akkor is ordibálni fog, bosszúból füvezni fogok (meg úgy kíváncsi vagyok rá) Egyetemen meg ott leszek minden bulin akkor is...inkább ne legyek itthon este... Valszeg ezért voltam régen gátlásos, mert anyám qva rövid pórázon tartott, de már ellenállok, lesz@rom, már nem vagyok gyerek nem parancsolhat nekem senki, magam ura vagyok!
2011. aug. 24. 15:44
 10/19 anonim ***** válasza:

EZ AZ !!!!!!!!!!!!

OKOS VAGY

2011. aug. 25. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!