Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a lakótársato...

Mit tennétek, ha a lakótársatokkal összejöttök, miközben bnője van?

Figyelt kérdés
Együtt laktam a párommal és 2 barátjával. Szakítottunk 4év után. Ő elköltözött. Az egyik barátjával mindig volt köztünk egy kis "feszültség", vonzódunk egymáshoz. (Neki van bnője egy éve.) Miután mi szakítottunk lefeküdtünk egymással. Ez egyre többször megismétlödött. Összeköltözik a bnőjével, ha nincs itt a bnője flörtölünk, és a vége mindig az, hogy együtt alszunk...A bnője nagyon bizalmatlan (persze nem ok nélkül) a sráchoz, fél az egésztől, és 7 évvel fiatalabb a lány.A költözés előtt megkérdezte a srác, hogy mit akarok és a volt barátommal tényleg vége, vagy még van esély a békülésre. Én mondtam, hogy tényleg vége. Arra nem tudtam választ adni, hogy mit akarok, vagy ez most mi ami kettőnk között van.Mikor elmondta, hogy költözik, annyit mondott, hogy nem kapott választ. Úgy érzem nem nekem kellett volna döntenem, nem én voltam kapcsolatban.Nem tudom mit várt.Ő találkozni akar ugyanúgy és 2 utcányira fogunk lakni egymástól.Sajnálom a lányt, és nem tudom mit csináljak.A pasi nővérével és a párjával mi nagyon jóban vagyunk. A csajt nem igazán szeretik, az igen nem-nél többet az egy év alatt nem beszélgettek. Egyáltalán nem támogatják az összeköltözést. Most, hogy költözik, rájöttem, hogy mennyire fontos nekem, és nem karom "elveszíteni". Szerintetek?????
2011. aug. 23. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

jajj de nem szeretem a fajtádat kislány!

ha kell a srác, legyél vele, és csak vele, ha nem, akkor ne kefélj vele minden szép szóért!!!!!!

2011. aug. 23. 22:43
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Tudod, egy kapcsolat 2 emberről szól, csak egyes riban.cok nem tudnak számolni :) Mocskos kur.va vagy, köpd le magad.
2011. aug. 24. 01:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A pasi egy gerinctelen féreg, te meg egy gusztustalan vagy,hogy letudsz úgy feküdni egy palival,hogy ő szimultán mást is kúrogat.
2011. aug. 24. 01:11
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Birom máár.. ha a csaj tesz elyet, ekkor egy b-düs k-rva meg hasonlók...De itt a legfőbb bűnös a pasi. Neki van barátnője, mégsem mond nemet a csajnak..
2011. aug. 24. 07:52
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
nem, ugyanúgy megmondtuk, hogy az egy gerinctelen féreg. remélem, összejöttök, zsák meg a foltja... és azt is nagyon remélem, hogy utána téged is a fél várossal megcsal és mindenki rajtad fog röhögni ;)
2011. aug. 24. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
23%

A kérdező barátja a ribanc,és nem a kérdező.

Igaza volt az egyik válaszolónak,ha vele akarsz lenni,akkor legyél vele.

2011. aug. 24. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
A pasi is meg a kérdező is megérik a pénzüket. Ha tudom, hogy valakinek párja van, azzal nem kezdek. Nekem nem pálya harmadiknak lenni egy kapcsolatban, undorító dolognak tartom, nem mellesleg gyengeség. Bele tudom képzelni magam a másik csaj helyébe, és nem szívesen lennék a megcsalt fél. Sosem értettem az ilyen nőkben, hogy honnan a fenéből veszik, miből gondolják, hogy velük nem fogja ugyanezt megcsinálni a pasi. Miben bíznak? Hogy ők a világ legjobb női és velük ez nem tenné meg az a pasi aki minden szívfájdalom nélkül megcsalja velük a párját? Nem vágom. Ha valaki velem akar lenni, akkor az előtte szakítson. És ne miattam! Hanem azért, és csak is akkor ha nem boldog az akkori párjával. Ha valakinek egy ilyen gerinctelen ember kell, akkor menjen és küzdjön érte. Aztán majd rájön talán a saját kárán, hogy mi a hátulütője az ilyen viszonyoknak, és hogy milyen szar dolog a másik oldalon lenni. Ha a kérdező saját magától nem látja, hogy mekkora patkány a pasas, és hogy milyen sorsa lenne mellette, akkor magára vessen. Majd koppan ha véletlenül összejönnek és változik a szereposztás. De akkor legalább a mostani barátnője megszabadulna attól az aljas gyökértől, hosszú távon még hálás is lenne a kérdezőnek, mert ő viszont lehetőséget kap, hogy találjon egy normális, rendes pasit magának.
2011. aug. 24. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
a pasi a nagyobb bűnös. ő nem mond nemet.
2011. aug. 24. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:
96%
Már bocs, de itt nincs olyan hogy ki a nagyobb bűnös. Bűnös az egyik, és bűnös a másik is. Kettőn áll a vásár. Erkölcsi szempontból, mindkettőnek nemet kellett volna mondania a viszonyra.
2011. aug. 24. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!