Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy kéne megoldani?

Ezt hogy kéne megoldani?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne megértetni apámmal, hogy amíg én esetleg tévézek kinn, a nappaliban, addig ő ne dohányozzon? Mert engem az nagyon zavar. Anyum csak a konyhában szokott az nem ér el hozzám. Tegnap is nézni akartam egy filmet, mert nem volt fenn senki, és mindig be kellett jönnöm. Aztán elaludt és addig örültem xd. Azért néztem kinn, mert kivitték a DVD-t és azon ment film. De miért nem réti meg, hogy én nem bírom a rossz levegőt? Én nem csinálom, sosem csináltam. Most nekem van igazam, vagy én menjek ki olyankor? Mert amúgy egész nap a szobában vagyok, vagyis udvarra szoktam menni, meg barátnőmhöz is. Aki hasonló helyzetben van vagy tud valamit, írjon köszi:)

20/L

2011. aug. 23. 14:27
 1/5 A kérdező kommentje:
A szobámban* Ott tiszta a levegő :D Meg anyum nem is olyan sokat csinálja, de apám...
2011. aug. 23. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
borzalmas lehet olyan lakásban élni, ahol dohányoznak...el sem tudok képzelni, milyen bűz lehet ott...ráadásul a passzív dohányzás is káros, szerinte ezt mondd el apukádnak... de a konyhában sem jobb egyébként, ahol meg az ember eszik, meg főz...
2011. aug. 23. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát mondtam szerintem, de nem nagyon érdekli...Örülne, hogy én nem csinálom...Annyira azért nincs rossz szag, ha nincs itthon akkor olyan tiszta minden.
2011. aug. 23. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
amikor rágyújt melletted kérdezd meg hogy Apa miért akarod hogy én is tüdőrákos legyek?
2011. aug. 23. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondtam valami hasonlót...de áhh..
2011. aug. 23. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!