Normális az amit csinál? Hogyan reagáltatok volna? Kiakadtam.
a barátommal kicsit összekaptunk 3napja... azóta keresett... és mivel engem bántott meg így nem nagyon ugrottam a telefonért...könyörgött hogy béküljünk ki meg stb, mert szeret és fontos vagyok neki... 3napig le se szakadt a telefonról.
Erre ma felveszem... normálisan beszélünk, erre benyögi hogy ma nem ér rá mert délután az apjával főz este meg mennie kell edzésre...és majd holnap találkozunk ha nekemis jó o.O
Már nem azért, de most ezért volt ilyen fontos rendeznie a balhénkat, hogy aztán lerázzon????
Még én érzem magam hülyén, hogy ahelyett hogy találkoznánk neki olyan fontos dolga van, megjegyzem edzés után simán felérne hozzám9re, mert sosem fárad el utána, sokszor kimentem már megnézni.
És utána is elmehetnénk ide-oda vagy átugorhatna... még rendes lerázott. Eléggé kiakadtam és rátettem a telefont.
De nemtudom...hogyan is kellett volna viselkednem?? Ő teper, meg minden azt hittem tényleg ráér velem lenni, erre leráz... ez megint nekem megalázó...ez kb ugy jön le hogy "oké a kiscsaj kipipálva, most jöhetnek a FONTOS dolgok ő várhat"
Nem kell hogy kinyalja a s*ggem, de ez bunkóság sztem, hogy nemis töri magát hogy ma feljön, holott Ő tepert eddig annyira még ma délben is
irtam neki h nemkell kényszerből feljönnie.
aztmondta semmit sem tesz kényszerből ami velem kapcsolatos azt meg főleg nem mert szeret, és mindennél fontosabb vagyok a d.u-is program mostmár főleg várhat feljön és kész... :O
Úristen, én is voltam ilyen, így kívülről nézve egy ilyen helyzetet... áh, zavarba is jöttem tőle, hogy hogy lehet így gondolkozni?? Bocsi, ezt nem bántásból írom, de majd pár hét, hónap múlva nézd újra te is, hogy miket írtál itt, és hidd el, rájössz majd, hogy ez így nem jó! Nem szabad így viselkedni! Nem szabad érzelmi zsarolással meg durcássággal elérni a célod, mert az tényleg csak kényszerítés, és nagyon szerelem-gyilkos dolog! Vigyázz, mert ha nem elég türelmes alkat, akkor ezt hamar megunja majd.
Az pedig, hogy már más programja volt akkorra, az nem egy nagy probléma, amin meg kéne sértődnöd. Vagy ha mégis rosszul esik, megkérheted, hogy most neked szükséged van rá, ha lehet találkozzatok aznap valamikor, legalább egy kicsit, mert hiányzik! Vagy érted, valahogy így kellett volna, ugyanúgy azt mondta volna, hogy találkozzatok, csak nem éreznéd úgy, hogy kényszerítetted. Nem kell mindenbe többet belegondolni, mint ami valójában, ha szeretnél valamit, mondd el neki!
Ez pedig hogy napokig kell nálad tepernie, ez nagyon rossz dolog... ezek után még a helyedben bocsánatot kérnék, mivel nem tett ellened semmi rosszat (ugye azt írtad, hogy nem nagy dolog), így ok nélkül büntetted ennyire. És amúgyis hívott sokszor, te pedig nem akartál vele beszélni eleinte, biztos úgy gondolta, hogy még jobb ha kicsit lecseng ez benned, mert ugye nem akartál beszélni róla nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!