Normális az amit csinál? Hogyan reagáltatok volna? Kiakadtam.
a barátommal kicsit összekaptunk 3napja... azóta keresett... és mivel engem bántott meg így nem nagyon ugrottam a telefonért...könyörgött hogy béküljünk ki meg stb, mert szeret és fontos vagyok neki... 3napig le se szakadt a telefonról.
Erre ma felveszem... normálisan beszélünk, erre benyögi hogy ma nem ér rá mert délután az apjával főz este meg mennie kell edzésre...és majd holnap találkozunk ha nekemis jó o.O
Már nem azért, de most ezért volt ilyen fontos rendeznie a balhénkat, hogy aztán lerázzon????
Még én érzem magam hülyén, hogy ahelyett hogy találkoznánk neki olyan fontos dolga van, megjegyzem edzés után simán felérne hozzám9re, mert sosem fárad el utána, sokszor kimentem már megnézni.
És utána is elmehetnénk ide-oda vagy átugorhatna... még rendes lerázott. Eléggé kiakadtam és rátettem a telefont.
De nemtudom...hogyan is kellett volna viselkednem?? Ő teper, meg minden azt hittem tényleg ráér velem lenni, erre leráz... ez megint nekem megalázó...ez kb ugy jön le hogy "oké a kiscsaj kipipálva, most jöhetnek a FONTOS dolgok ő várhat"
Nem kell hogy kinyalja a s*ggem, de ez bunkóság sztem, hogy nemis töri magát hogy ma feljön, holott Ő tepert eddig annyira még ma délben is
oké de ti mit tennétek a helyemben???
nem kérem azt hogy ma csak azért jöjjön fel mert kiabáltam vele a telefonban és feljön hogy ne legyen balhé meg ilyenek. Azt szeretném ha azért lenne velem mert szeret, nem pedig azért mert megszánt... vagy sajnál
Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, ez csak hiszti.
Tepert 3 napig, mert nyilván nem szeretne elveszíteni. Most pedig nem ér rá, de felajánlotta, hogy holnap találkozhattok. Tudod, normális, felnőtt emberek ezt megértik és nem játsszák el emiatt a hattyú halálát.
Ez az sms-ben visszaírom, hogy "Jaj, akkor most már ne találkozzunk, mert durcizok bla bla bla..." meg rettenetesen szánalmas és megalázó.
Mit kell itt hisztizni???
Mit vártál? Megérdemled..
Mert az h első nap nem reagálsz oké.. teperjen.. de h 3 nap se és h még te vagy felháborodva..
Remélem ott hagy a barátod
Menekülj tőle. Valószínűleg nárcisztikus személyiségzavara van és dependens (függő) is.
Nézz utána, hogy ezek mit jelentenek. Aztán vesd össze a kedvesed tulajdonságaival.
Mióta vagytok együtt?
Mit tennék a helyedben?
Nem várnám el hogy 3napig könyörögjön hanem megbeszélném a problémát.
Ha most fel akar jönni akkor jöjjön fel,beszéljétek meg,ne durcázz mert meg fogja unni és ugy otthagy mint a fene.
nem hatalmas dolog... abszolut megbocsájtható... bocsánatot is kért, meg is bánta... csak hát néha fáj.
És nem akarom hogy most meg csak azért jöjjön fel mert kiabáltam vele és neki kötelező feljönnie hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!