Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mutassam be a barátomat...

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 hónapja együtt vagyunk,igazából ismerik is valamennyire,mert egy suliba jártunk eddig és szeptembertől is egy helyre fogunk járni.

Azért szeretném bemutatni nekik,mert kicsit sz*r,hogy csak akkor jöhet át hozzánk,amikor anyáék nincsenek itthon vagy nem mondhatom el nekik,hogy vele találkozom meg tök rossz 35 fokban leengedett hajjal lenni vagy galléros ingben(nyakkiszívás...:/).

csak nem tudom,hogy fognak reagálni...Mert apa szerint én még az Ő kicsi lánya vagyok,aki barbit néz a tv-ben meg nem képes felfogni,hogy 2 hét múlva 14 leszek,folyton azt ismételgeti,hogy én az Ő kis babája vagyok -.-

Anyával könnyebb lenne valamennyire,bár vele sem lesz egyszerű,mert néha rájön az idegbaj.

Segítenétek?

Köszönöm

14/l

2011. aug. 22. 20:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

"Amiért van barátom,simán tudok tanulni is,sőt,majd együtt tanulunk,mivel osztálytársak leszünk.

A nyakkiszívás meg nem annyira nagy dolog."

Drágám, 14 évesen én még fogócskáztam a barátnőimmel és örvendtem ha anyámék kiengedtek a városba egyet fagyizni. Este 9 kor már otthon voltam, télen amikor a lámpák kigyúltak az úton...

Még nagyon kislány vagy ehhez az egész dologhoz.

Ha az én lányom lennél (bár nem hinném, hogy 14 évesen ilyen lesz a lányom...:-S) akkor biza meghallanád a szájam ízét erről az egész dologról. 14 évesen még a tanulás a játék kellene az első legyen.

Nekem is volt "barátom" 14 évesen, de a kezét fogtam, együtt mentünk suliba, kb. ennyi volt a legtöbb közöttünk, meg valentinnapkor egy levél...Szóval...

Az meg, hogy kiszívott nyakkal menjek haza bármikor, elég gáznak tartottam volna...14 évesen pedig nem is mondom meg mi erről a véleményem. Gratulálok.

21-L

2011. aug. 24. 09:01
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
A lábra tapadós cső nadrág meg tényleg b"zis:D
2011. aug. 24. 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam végig az összes hozzászólsát, de az olvasottak alapján b*sszátok meg, mit magyaráztok maflásról, meg barbizásról. Értsétek meg, már nincs miről lebeszélni a kérdezőt, akkor meg mire jó ez? Már van pasija, nem fog barbizni.

A kérdésre válaszolva, a srác vegye elő a legjobb neveltetését, előtte ülj le beszélgetni az őseiddel, és jelentsd be, hogy szeretnéd, ha megismernék!

A kiszívott nyakra még annyit, hogy azt a bemutatás után is kerüld, mert egy dolog, hogy az őseid tudnak a fickódról, de attól még k*rvára frusztráló, ha a ténykedése nyomait látják a testeden! Igen, kislány vagy még, ezért légy tekintettel az őseidre!

2011. aug. 24. 12:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

NE hagyd, hogy szivja a nyakad..Undoritó és gyerekes. A legtöbben azért hagyják, hogy mások is lássák és menőzni tudjon vele.

Amúgy meg ülj le és jelentsd be, hogy: Anya, süss estére valami finomat, mert vendégem jön, s szeretnéd hogyha jól fogadnák.

14 évesen nem vagy már gyerek, viselkedj is úgy.

2011. aug. 24. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A nyakszívós részt én sem díjazom, de ezt eltekintve, elég bunkó emberek vannak itt. Vagy féltékenyek. Vagy csak nincs jobb dolguk.

Amúgy meg azt sem értem, hogy miért kellene egy 14 évesnek barbiznia. Csak mert 20 évesek vagytok (már aki) azt hiszitek, hogy olyan nagy arcok vagytok? Elég szánalmasok vagytok (már aki).

2011. aug. 24. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg 14 évesen igen is gyerek, ha nem tetszik a megnevezés akkor kiskamasz. Egykutya.

Nyilván nem arról van szó, hogy egy lapon emlegetjük a 3 évesekkel, de 14 évesnek nem való párkapcsolat, nyakkiszívás és egyebek. És igen, nekem abban az időben nem járt ezen az agyam, így igaz. Nem szégyellem. Egészséges értékrendem lett, felnőttem, a páromat is megtaláltam.

2011. aug. 24. 14:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Én már kinőttem abból,hogy fogócskázzak meg barbizzak,sorry.

És egyáltalán nem b*is a barátom,bmxezik és ahhoz azért elég sok erő is kell és szinte az összes srác ilyen nadrágokat hord.

A nyakkiszívást pedig nem én akartam,de nem volt rossz élmény.

2011. aug. 24. 14:32
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Annak is lehet egészséges értékrendje, meg jó felnőtt kora akinek 14 évesen van barátja. :)
 19/19 anonim ***** válasza:
57%
volt*
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!