Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők ti szoktátok moziba...

Szülők ti szoktátok moziba vinni a gyereket?

Figyelt kérdés

Mikor voltatok utoljára, és mit néztetek meg?

Esetleg tudtok ajánlani olyan filmet amit meg lehet nézni egy ötéves kislánnyal?

2011. aug. 22. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szoktunk, legutóbb a Micimackót néztük, szerintem öt évesnek tökéletes. Vicces, több rövid részből áll tulajdonképpen, így nem unja el félúton.

Te viszont igen, mert tényleg elég bugyutácska lett. :(

Esetleg Verdák2, és akkor te se alszol a moziban.

2011. aug. 22. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen,legutóbb a Verdák 2-t néztük meg. Legközelebb a Hupikék törpikékre megyünk. (szintén 5 éves leányzóval)
2011. aug. 22. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

engem sosem vittek a szüleim moziba, mert nem engedhettük meg magunknak.

de van egy tippem: menj el a legközelebbi dvd-kölcsönzőbe és kérdezd ki őket, mit tudnak ajánlani. én legalábbis mit ne adtam volna azért, hogy egy jó vacsora után leüljek apámmal, betegyünk egy kazettát és némi házi csemegével, üdítővel ünnepélyesen megnézzük, mint a királyok! :D

2011. aug. 22. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze olcsóbb otthon, de a mozinak hangulata van. Néha meg kell engedni magunknak... ;)
2011. aug. 22. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:54

Első vagyok. Ma már más idők járnak... simán letöltjük a netről, amit nem tudunk megnézni a moziban. :DDD

2011. aug. 22. 19:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,a verdákat fogjuk megnézni mert a micimackótól agyvérzést kapok :)
2011. aug. 22. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ma már más idők járnak..." :D Ez aranyos volt. Neeem vagyok olyan idős, csak 19, úgy írtam a választ. Egyébként mostanában mindig betérek egy kölcsönzőbe, Media Marktba, megnézem, mi hangzik jól... aztán otthon szépen letorrentezem, höhö. :D

A Verdák tényleg nem rossz. Vagy az az elefántos, a Babar az is kellemes.

2011. aug. 22. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!