Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy megtetsze...

Volt már olyan, hogy megtetszett nektek egy nős férfi?

Figyelt kérdés
Nem kell rosszra gondolni, de mivel nincs barátom nyitott szemmel járok. Pont ma volt egy eset mikor megtetszett nekem sorban állás közben egy pasi. Nagyon nagyon jól nézett ki mint arcra, mint testalkatra. Erre mikor pakolja ki a cuccokat, meglátom az ujján a karikagyűrűt...Egy kicsit csalódott lettem :D Nem mintha leszólítottam volna vagy valami, de olyan fura érzésem lett....
2011. aug. 22. 16:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szemét pasas volt :(

Engem még sosem vertek át ilyesmivel.

Hála istennek hamar leszűröm, ha valaki hazudik.

2011. aug. 22. 16:52
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen, de csak ennyi lett az egészből, mertmegszeretni a páromat szerettem meg:)
2011. aug. 22. 17:11
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen.Sajnos aki jópasi és 28-30éves,az vagy nősülni készül,vagy már nős és van gyereke,vagy pedig nemrég futott zátonyra a több éves élettársi kapcsolata.Szóval ezek miatt kár velük kapcsolatba lépni :(

Mindig van valami bibi...

2011. aug. 22. 18:21
 24/29 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen gondom nincs,a 40 körülieket szeretem :)
2011. aug. 22. 18:22
 25/29 anonim válasza:
34%
Per pillanat én is 3 honapja vagyok egy nős pasival.De erre csak azt tudom mondani ha öt nem érdekli a családja akkor én miért foglalkozzak vele.Szeretjük egymást a szex jó vele. Akkor miről beszélünk?
2011. aug. 28. 12:30
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó abban igazad van hogy nem neked kell a családra gondolni, dehogy egy lábtörlő szerepébe bújj... Hát te tudod.
2011. aug. 28. 14:40
 27/29 anonim ***** válasza:

Utolsó igazad van.

És majd ő is megkapja a sorstól az biztos.

Amit teszel mással azt vissza kapod.

És ez nem duma.

2011. aug. 28. 15:06
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
persze, és nekem is fura érzésem van,mikor kiderül :),de nem kezdenék ki velük,illetve nem hagynám, h kikezdjen velem.
2011. aug. 28. 15:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Az én sztorim elég határeset. Nős volt a srác, épp 29 éves akkoriban :). Az első randinkon elmesélte, hogy ez van meg egy kis srác. Aztán mikor épp készültem elszaladni, gyorsan hozzátette, hogy a baba nem is az övé, és válnak. Csak azért írtam le, mert vannak még rendes srácok is.
2011. aug. 29. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!