Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy megtetsze...

Volt már olyan, hogy megtetszett nektek egy nős férfi?

Figyelt kérdés
Nem kell rosszra gondolni, de mivel nincs barátom nyitott szemmel járok. Pont ma volt egy eset mikor megtetszett nekem sorban állás közben egy pasi. Nagyon nagyon jól nézett ki mint arcra, mint testalkatra. Erre mikor pakolja ki a cuccokat, meglátom az ujján a karikagyűrűt...Egy kicsit csalódott lettem :D Nem mintha leszólítottam volna vagy valami, de olyan fura érzésem lett....
2011. aug. 22. 16:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nekem még soha.

40/F

2011. aug. 22. 16:39
 12/29 A kérdező kommentje:
Jaaaj neeem, nem kezdenék ki nős pasival.
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
Még nem fordult elö.
 14/29 anonim ***** válasza:
58%

Egyébként én sem kezdenék ki velük.

Viszont az hülyeség, hogy minden jobb foglalt.

2011. aug. 22. 16:40
 15/29 anonim ***** válasza:
31%

Szia!

már két idősebb barátom is volt! egyik 32 másik 36. Mindegyiknek családja volt, mindkétszer utólag derült ki... Tagadja az összes.. Az egyik felesége meg akart tépni, de jól ráb@szott, mert jól megvertük a barátnőmmel a tehenet :)

Nem engem kéne cseszegetni, hanem a férjét..annak kéne nagy pofon!

Azóta az egyik el is vált, könyörgött de nem fogadtam vissza..

24L

2011. aug. 22. 16:46
 16/29 A kérdező kommentje:
Meg azon gondolkoztam el, hogy nekem a kb 28 év körüliek tetszenek, és ez a korosztály tart most ott nagyjából, hogy házasodik, családot alapít stb. Szóval azok akik tetszenének, majd szép lassan elkelnek.
2011. aug. 22. 16:47
 17/29 anonim ***** válasza:
79%

Sosem fogom megérteni, hogy miért a szeretőt b*szogatják a feleségek. Elsősorban a férj az, aki hűtlen és nem a szerető. Ja másodsorban pedig őket csalták meg.

Főleg ha a szerető nem is tud róla, hogy szeretői státuszban van, akkor aztán marhára hibás a történtekért.

2011. aug. 22. 16:48
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen, hallottam már ilyen történetet mástól is. Talán az ilyen korai kapuzárási pánik lehet....
2011. aug. 22. 16:49
 19/29 anonim ***** válasza:
75%
Hát ez az élet rendje..de egyébként én nagyon sok ilyen 28-30 közötti hapsin látom azt hogy ilyen kényszer házasságban élnek, mert ugye huzamosabb idő után illik elvenni a nőt. Közvetlen környezetemben is láttam már egy-két olyan esküvőt, ami csak a szokás miatt lett megtartva.
2011. aug. 22. 16:50
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Most gondoljatok bele milyen férfi az olyan, aki a saját családját kisgyerekeit és feleségét letagadja.. pedig direkt rákérdeztem nyomatékosan.. és mégis
2011. aug. 22. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!