Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a párom nem szeret...

Mit tegyek a párom nem szeret nyitott ablaknál aludni?

Figyelt kérdés
Nyár van és nagyon meleg, ez így helyes. A lakásban van légkondi de csak nappal használjuk. Képtelen vagyok 28 fokos melegben aludni. Ha kinyitjuk az ablakot akkor reggel panaszkodik, hogy nem bírt aludni a zajtól, ha a légkondi megy akkor attól sem bir aludni és a ventilátor zaja is zavarja. Tudom mire vezethető vissza, otthon a szüleinél így aludtak ezt szokták meg, de szerintem ez nem normális. Köteles vagyok eltűrni?
2011. aug. 22. 07:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk dettó ugyanez van. Én szeretek nyáron nyitott ablaknál aludni, a férjem nem. Úgy oldottuk meg, hogy én költöztem az ablak alá, és úgy nyitom résnyire az ablakot, hogy engem még érjen a levegő, és a szellő, de őt már lehetőleg ne. Igy mindkettőnk engedett egy kicsit, és megvan mindkettőnknek a kényelme.
2011. aug. 22. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi együtt alszunk el, de ha valamelyikünknek baja van, akkor később átmegy egy másik szobába.Én is szeretem a hűvösebbet, a tök sötétet, a férjem nem.De ebből soha nem volt galiba.

Eltűrni semmit nem kell, tolerálni viszont sok mindent lehet!

2011. aug. 22. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen voltam. Nem tudtam zaj mellett elaludni. Aztán belépett az életembe egy fiú, akivel úgy alakultak a dolgok, hogy nagyon sokat aludtunk együtt. Kezdetben nagyon nehezen viseltem el, hogy sokszor bekapcsolva hagyja a számítógépét, mert ilyenkor tölt fel valamit, illetve, hogy kinyitja az ablakot. Iszonyúan nehezen aludtam el. Kb. fél év alatt teljesen megszoktam. Mára már teljesen megszoktam. Még most is jobban szeretek csendben aludni, de jó, ha nyitva az ablak, mert megsülök éjjelente. :D
2011. aug. 22. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi ugyanúgy alszunk, ahogyan az egyik előző válaszoló írta. Ha elalszunk egymás mellett a párommal, de mégsem jó valamelyikünknek, akkor irány a nappali és a kanapé.

Én tv-re alszok el, ő meg csak csendben bír. Megvárja míg én elalszok, aztán kikapcsolja a tv-t.:)

Aztán általában én felébredek, hogy meleg van(nem bírja a nyitott ablakot) és kimászok a kanapéra, aztán hajnalban visszabújok mellé.

2011. aug. 22. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Cseréljünk.... Az én férjem meg a nyitott ablaknál szeret aludni... Néha már elegem van.
2011. aug. 22. 12:34
 16/17 okokososkokododo válasza:
És fingik is?
2012. szept. 28. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért ,aki fél a betörőktől,az csináltathatna rácsokat az ablakokra,igaz nem esztétikus.
2014. jún. 12. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!