Mi lehet az oka, hogy nem engedi?
Az életem álma, hogy olyan színész legyek felnőtt koromban, aki már tinikorában is az volt. Még ovis koromban egyfolytában erről áradoztam, de anyu elutasította. Azt még megértettem, mert kicsi voltam és lehet, hogy azért nem akarta, mert még annyi választásom lehetett volna, amikről nem tudok! De már jóval nagyobb vagyok annál és még mindig ezt gondolom. Semmi más nem vonz így, mint ez.
Nos, a napokban finoman rávezettem anyut arra, hogy mit szeretnék. Elkövettem azt a hibát, hogy hittem a látszatnak és örültem, hogy teljesül az álmom. De ma megkaptam azt, amitől elsősorban féltem. A ,,nem,, válazt, mégpedig anyukámtól. Vagyis most sehol sem vagyok. Az álmom összetörni látszik. Anyukám soha, semmiben sem támogat. Hogyan győzzem meg? Hogy mondjam el neki, hogy megértse? Tejlesen össze vagyok törve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!