Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy nem engedi?

Mi lehet az oka, hogy nem engedi?

Figyelt kérdés

Az életem álma, hogy olyan színész legyek felnőtt koromban, aki már tinikorában is az volt. Még ovis koromban egyfolytában erről áradoztam, de anyu elutasította. Azt még megértettem, mert kicsi voltam és lehet, hogy azért nem akarta, mert még annyi választásom lehetett volna, amikről nem tudok! De már jóval nagyobb vagyok annál és még mindig ezt gondolom. Semmi más nem vonz így, mint ez.

Nos, a napokban finoman rávezettem anyut arra, hogy mit szeretnék. Elkövettem azt a hibát, hogy hittem a látszatnak és örültem, hogy teljesül az álmom. De ma megkaptam azt, amitől elsősorban féltem. A ,,nem,, válazt, mégpedig anyukámtól. Vagyis most sehol sem vagyok. Az álmom összetörni látszik. Anyukám soha, semmiben sem támogat. Hogyan győzzem meg? Hogy mondjam el neki, hogy megértse? Tejlesen össze vagyok törve!

2011. aug. 21. 20:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. aug. 21. 21:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy kis koromban még gyermekvasutas is akartam lenni. Arra 6.-ig lehet jelentkezni. Én meg most leszek 7.-es. Amikor egyik hétvégén ott voltunk, akkor azt kérdezgették szemrehányóan, hogy mért nem akartam az lenni. De most már, úgy kell nekem.

Pedig én minden alkalommal mondtam, hogy szeretném, akkor viszont nem lehetett. Vajon a színészettel is ez lesz? Bocsi, hogy ilyen hosszú lett! Köszönöm annak, aki végigolvasta!

2011. aug. 21. 21:03
 3/12 A kérdező kommentje:
13/L
2011. aug. 21. 21:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Az àlmaidnak nyitott teret kellene adni az anyudnak. Még 7-es vagy, hàtha vàltozik késõbb az elhatàrozàsa.Kitartàs!
2011. aug. 21. 21:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Te mit teszel annak érdekében, hogy a tehetséged felszínre kerüljön?
2011. aug. 21. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom anyud miért nem szeretné (esetleg kérdezd meg tőle ) de azt elmondom én mint anyuka miért ellenezném Szerintem minden anyuka azt szeretné hogy a gyereke olyan szakmát tanuljon ha felnő biztos megélhetést tudjon magának biztosítani Na a színészet nem ilyen
2011. aug. 21. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos színészkedésből nem lehet megélni Magyarországon, az meg hogy külföldön sikeres legyél elég sokba kerülne és nem is lehet előre megmondani hogy megéri-e a befektetés. Szerintem ezt anyukád is tudja. Neked akar jót, rendes szakmát tanulj, aztán ha az meglesz még mindig lehetsz színész.
2011. aug. 21. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, majd mikor 8.as leszel a jelentkezési lapot TE fogod kitölteni. És azt írsz oda amit akarsz.
 9/12 anonim ***** válasza:
Mármint ha tanulni is akarod a szinészetet.
 10/12 anonim ***** válasza:

Még van rengeteg választásod.

14éves lány vagyok, elhatároztam, hogy Pestre megyek iskolába... hónapokig veszekedtünk, lemondtam róla, aztán most leszek 8.-os, és anya azt mondta, hogy nem akar hátráltatni, nézzünk sulikat. Elértem a vágyamat, hogy oda mehessek, ahova szeretnék, ami azzal jár, hogy természettudományt tanulhatok. Viszont nekem innen az a vágyam, hogy orvos legyek, azaz mentőszakorvos (oxyológus) ők pedig erőteljesen ellene vannak.

Mivel:

-6+5évet kell még érettségi után tanulni,

-nagyon kemény munka,

-kevés a fizetés,

-ha lány vagyok, akkor vagy húzzak a francba, vagy pedig felejtsem el, hogy valaha is az voltam :)

ezért még küzdök, de kilátásban van a gyógyszerész is, amit viszont előszeretettel támogatnak :)

Hidd el, ha csak sima gimibe mész, és dráma szakkört veszel fel, már azzal előrébb vagy :) Érettségi után is van élet, ne felejtsd!

2011. aug. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!