Nem ez lehet az oka, hogy 3-4 év után tönkremennek a kapcsolatok?
Figyelt kérdés
Amikor elmúlik a kezdeti lila köd, a nagy lángoló szerelem, és átalakul békés szeretetté, ragaszkodássá és tiszteletté. Ami minden kapcsolatnak a normális velejárója. És a párok ilyenkor szétmennek, keresnek mást, mert valahol azt remélik, hogy majd a másikkal megmarad a lángoló szerelem. Nem lenne több boldog kapcsolat, ha az emberek tudatában lennének ennek a folyamatnak, és el tudnák fogadni, hogy ez az élet rendje? Hogy egyszerűen így működünk?2011. aug. 21. 18:56
21/21 anonim válasza:
igen, mert a sok naiv ember úgy gondolja, hogy életünk végéig szerelmesek maradunk abba az emberbe, akit egyszer párunknak választottunk. mert az idióta romantikus filmek mind ezt nyomják.
nos, én már rájöttem, hogy ez nem így megy. nagyon szeretem a páromat, de nincs már az a lángoló nagy szerelem mint az elején. ez teljesen normális. sok közös program, közös élmények, jó beszélgetések, az ágyban is minden oké.
amondó vagyok, hogy pont azok a házasságok szoktak tönkremenni amik kizárólag a szerelemre alapulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!