Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ez lehet az oka, hogy 3-4...

Nem ez lehet az oka, hogy 3-4 év után tönkremennek a kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Amikor elmúlik a kezdeti lila köd, a nagy lángoló szerelem, és átalakul békés szeretetté, ragaszkodássá és tiszteletté. Ami minden kapcsolatnak a normális velejárója. És a párok ilyenkor szétmennek, keresnek mást, mert valahol azt remélik, hogy majd a másikkal megmarad a lángoló szerelem. Nem lenne több boldog kapcsolat, ha az emberek tudatában lennének ennek a folyamatnak, és el tudnák fogadni, hogy ez az élet rendje? Hogy egyszerűen így működünk?
2011. aug. 21. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem a programok hiányoznak, hanem a partner válik "unalmassá" ? Szóval csak szereted, megszoktad, de kis idilli ez az egész, DE hiányzik valami.. a kezdeti izgalom, amit nem lehet sehogy se visszahozni..
2011. aug. 21. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
19.11 vagyok hozzátenném a nagy rohanásban az ember egyre kevesebbet figyel a másikra,mindig kell szánni időt,kettesben legyen,romantikázzanak,kell hogy akarjanak együtt lenni,ne csak egymás mellett éljék le az életüket hanem együtt
2011. aug. 21. 19:13
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
19:10 voltam: *>Nem< az igazság
2011. aug. 21. 19:13
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
"Akit neki szántak" ilyen csak a mesében van
2011. aug. 21. 19:14
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Ditta látod a hozzáállással van baj főleg
2011. aug. 21. 19:16
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Én is túl vagyok a ködön meg minden. És egyszer-egyszer majdnem elcsábultam. Viszont ilyenkor mindig eszembe juttattam magamnak, hogy ha összejövök vele, akkor vele is ugyanaz lesz a vége, és ráadásként elég nagy valószínűséggel nem jönnék úgy ki mint a mostani barátnőmmel. Szval inkább maradok a mostaninál, mert rendes, normális, és NEM hisztis, sem sértődékeny!
2011. aug. 21. 19:21
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
ezeken bepisiltem XDDDDD
2011. aug. 21. 19:22
 18/21 anonim ***** válasza:
41%
Lehet, de én jól érzem magam így valójában. Persze, hogy lehet tenni azért, hogy egy kapcsolat ne laposodjon el, de nem nagyon érdemes. Vagyis túl fiatalon nem igazán kellene besavanyodnom, és erőltetni ezt. Bár lehet, hogy ha idősebb leszek, mondjuk 30 fölött, akkor már meg fog változni a látásmódom, és az lesz a célom,h megtaláljam a "másik felem" mert félni fogok, hogy egyedül maradok,de jelenleg nekem megfelelő ez az életforma. Fiatalság,bolondság,szabadság :D
2011. aug. 21. 19:25
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

Ki az a nagyon marha, aki kitalálta, hogy pár év alatt a szerelem elmúlik, csak valami ragaszkodásféle marad, na meg a tisztelet, meg a megszokás? :D

Igen, változik a szerelem, talán nem is marad olyan szenvedélyes, lángoló, mint az elején, elmélyül, nyugodtabb, csendesebb lesz, az igaz, de ha csak a ragaszkodás, meg a tisztelet tart össze két embert egy párkapcsolatba, az kevés. Már úgy általában persze nem, nagyon is sokat jelent, de egy párkapcsolathoz nagyon ritkán elég. Nem szabad hagyni, hogy idáig fajuljanak a dolgok.

2011. aug. 21. 19:33
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem az a gond, hogy az emberek túl sokat várnak a házassággal. Simán járnak 4-5 évet mielőtt egyáltalán eszükbejut. Akkor meg már nincs rózsaszín köd, de nincs is semmi biztos ami összekötné őket, így hamarabb feladják a menthetőt is. Akik összeházasodak 1-2 éven belül, azok már házasok mikor elmúlik a köd, de ha nincsenek nagy gondok nem fognak elválni, csak mert kihűlt a kapcsolat, hanem tesznek érte, hogy rendbehozzák, a válás az utolsó lépés. Akik csak együtt élnek könnyebben feladják és szétmennek.

Ez a saját teóriám, személyes tapasztalatom, nyilván nem ért vele mindenki egyet.

2011. aug. 21. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!