Van olyan ismerősöd aki csóri szegény volt és gazdag lett tisztességes úton?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:56
11/16 anonim válasza:
Persze az nekem is egyértelmű, hogy a lopás és csalás az tisztességtelen, de főleg itt az oldalon olvastam már sokszor, hogy az sem tisztességes, aki a szüleitől kapott pénzből épített magának otthont.
12/16 anonim válasza:
Igen. Kb 55 éves és dúsgazdag. Régen nagyon szegény volt, de munkával piszkosul meggazdagodott és a csoda az, hogy nem szállt el magától.
13/16 anonim válasza:
Pl anyám, vagy akár apám is, bár ők nem hiszem hogy kifejezetten szegények lettek volna.. Anyám viszont 16 évesen elköltözött otthonról, vendéglátói szakközépbe járt, egy darabig volt pincér aztán vállalkozó lett, és már elég jól élünk (apámmal elváltak mikor kb 4 éves voltam, csak utána kezdett el rendesen dolgozni tehát ráadásul szinte teljesen egyedül, 2 gyerekkel ért el mindent), nem vagyunk dúsgazdagok, de majdnem mindenre futja, drága ruhákra, drága laptopra stb és hitel is csak a lakásra van. Meg van egy nyaralónk is. Apám meg egész egyszerűen jól fizető állást választott, így 5x annyit keres mint az átlag ember. Anyám tisztességes vállalkozó, nem csal, fizet mindent és nem húzza le az ügyfeleket, apám meg nem is nagyon tudna mit csinálni szerintem mert csak egy alkalmazott (nem tudom egy alkalmazott mivel trükközhetne). 20n
14/16 anonim válasza:
igen, a párom.
egy csóri 8. kerületi panelből jött. nagyon jó egyetemet végzett, jó szakmát választott.
jól fizető munkahelye van, egy év alatt jelentős összeget félre tudott tenni.
ehhez valamennyire kellettem én is, mivel van egy lakásom, tehát albit nem kellett fizetnie, és egyikünk szüleinél sem nyomorogni.
nagyon jól megvagyunk, és büszke vagyok rá. :)
15/16 anonim válasza:
gyerekek, ti egy álomvilágban értek.
6 éve dolgozom és sz*rt se érek vele.
4-es hozzászólónak volt igaza: tisztességes nincs, tisztességtelen annál több, és nem alszik nyugodtan éjszaka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!