A társam hangulat függő. Hogyan mentsem meg a kapcsolatunkat?
Hasonló helyzetben vagyok most, mint te. A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és ez idő alatt elég sokszor mondta, hogy van egy olyan oldala, amit senki nem bír elviselni. Sose értettem miről beszél, mert mióta ismerem úgy viselkedik velem, mint egy királynővel. Legalábbis pár hónappal ezelőttig így volt, míg új munkahelye nem lett.
Előjött ez a bizonyos oldala, ami egyszerűen szörnyű. Tudom hogy stresszes a melója, tudom hogy próbaidős, tudom hogy nagyok az elvárások, és én ezt meg is értem. Mindig mondom neki, hogy nekem nyugodtan elmondhatja mi bántja, nem levezetni kell rajtam a dühét, hanem megbeszélni velem. Vannak jobb napjai, amikor mondja hogy nem direkt viselkedik így velem, és hogy nem nekem szól mindez. Ilyenkor úgy tűnik felfogja, hogy ez nekem fáj, és pár napig visszafogja magát, de aztán minden kezdődik előről.
Én sokat veszekedtem már vele emiatt, de rájöttem semmit nem érek el vele, mert csak rosszabb lesz. Bár irtó nehezemre esik, nagyon türelmes vagyok vele, és bizonyos megjegyzéseire sem reagálok inkább, mert annak csúnya veszekedés lenne a vége. Nálam pedig ez nagy teljesítmény, mert tipikusan az az ember vagyok, aki nem tűri el hogy így beszéljenek vele. Szeretem, úgyhogy várom hogy jobb legyen. Hamarosan kiderül, hogy véglegesítik-e. Ha igen, és ennek ellenére ugyanígy fog viselkedni, akkor elküldöm a fenébe.
Habár ezt nálunk a munka váltotta ki, mégis azt mondom, hogy hangulatember. Viszont én is az vagyok, de ha bajom van, azt sose máson töltöm ki.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!