Szerinte trágyadombon élek?
Figyelt kérdés
Évek óta van egy barátom akivel külön élünk. Ma felhívott, én éppen a konyhát takarítottam. Mondtam hogy már 2 kissebb szetetes zsáknyi szemét összegyűlt. (Spájzt meg szó szerint mindent takarítottam, tehát nagytakarítást végeztem) Erre beszól nekem hogy ritkán van takarítás? Felhúztam ezen magam, és mondtam neki hogy annak a 2 zsák szemétnek a nagyrésze az üres szatyrokból áll, mivel el szoktam rakni őket, de már túl sok összegyűlt. Elég sértőnek találtam a ritkán van takarítás beszólását. Mintha trágyadombon élnék! Nem sok kellett hozzá hogy megmondjam neki ha így gondolja, többet hozzám nem kell jönnie. Jogosan érzem sértve magam?2011. aug. 21. 11:25
41/44 A kérdező kommentje:
Akkor te biztosan tisztaság mániás vagy :-) Honnét veszed hogy nem vagyok házias??? Mindegy, igazad van mint mindenkinek aki csak negatív dolgokat ír, hiszen én biztosan egy magát elhagyagoló, szemét dombon élő ember vagyok aki főzni sem tud, azaz az előző szavaival élve nem házias. Hát örüljön mindenki mert hiába ez nincs így, azok akik rosszindulatúak úgyis csak ezt akarják hallani! Erre játszanak a rosszindulattal. :-)
2011. aug. 21. 19:06
42/44 A kérdező kommentje:
Kedves előző: nő vagy vagy férfi? Mert ha nő és azt gondolod minden nőnek szüksége van házasságra, férjre ahhoz hogy kiegyensúlyozott élete legyen, akkor le vagy kicsit maradva, ugyanis nem minden nő arra utazik hogy férjhez menjen, kettő: nagyon sok olyan nő, asszony él a környezetemben, akik háziasak, konyhatündérek, ragyog minden a tisztaságtól, nem hisztisek (amilyennek te engem hiszel...) és lám, mégis megcsaljál őket, vagy minimum kötekednek velük a férjeik, társaik. Ha kifogsz egy olyan férfiat akiben él egy bizonyos típusú felsőbbrendőségi érzés, akkor fejen is állhatsz, úgyis beléd fog kötni! Ha meg férfi vagy akkor érthető hogy miért nem akarod megerőltetni magad takarításnál, mivel gondolom úgyis van aki kitakarít helyetted. :-)
2011. aug. 21. 19:11
43/44 anonim válasza:
Nő vagyok. Férjnél vagyok, nem csal meg a párom, remek a kapcsolatunk, imádjuk egymást, nem hisztizek hölyeségek miatt és tisztaság van a házban.
44/44 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz ezzel a frusztrált kötekedővel! Ha olyan hűdeboldog házassága lenne, ahogy állítja, akkor nem csesztetne ok nélkül idegeneket. Nyilvánvalóan hetek óta nem kapott ... valamit...
A barátod egy suttyó. Évek óta tűröd a baromságait, de miért? Ne tedd. Nyilván nem véletlen, hogy még csak együtt sem éltek, ilyen emberrel ki akarna..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!