Szerinte trágyadombon élek?
Figyelt kérdés
Évek óta van egy barátom akivel külön élünk. Ma felhívott, én éppen a konyhát takarítottam. Mondtam hogy már 2 kissebb szetetes zsáknyi szemét összegyűlt. (Spájzt meg szó szerint mindent takarítottam, tehát nagytakarítást végeztem) Erre beszól nekem hogy ritkán van takarítás? Felhúztam ezen magam, és mondtam neki hogy annak a 2 zsák szemétnek a nagyrésze az üres szatyrokból áll, mivel el szoktam rakni őket, de már túl sok összegyűlt. Elég sértőnek találtam a ritkán van takarítás beszólását. Mintha trágyadombon élnék! Nem sok kellett hozzá hogy megmondjam neki ha így gondolja, többet hozzám nem kell jönnie. Jogosan érzem sértve magam?2011. aug. 21. 11:25
31/44 anonim válasza:
Nő vagyok és leszarom, hogy mit mond, ha tudom, hogy nincs úgy. Nem írogatok ki kérdést, és magyarázkodok vadidegeneknek, hogy jobban érezzem magam, ha tudom, hogy nem élek szemétdombon.
32/44 A kérdező kommentje:
Okosat mondtál! Viszont akor miért olvasgatsz kérdéseket itt és miért válaszolsz rájuk? Azért hogy roszindulatú legyél mint egyesek? Te dolgod végülis :-)
2011. aug. 21. 13:16
34/44 anonim válasza:
Hát igazad van. Ha nem erősítenek meg abban, hogy te hibátlan vagy, akkor tereld a témát és köss bele a válaszolókba. Inkább szedj össze még pár zsák szemetet..
35/44 A kérdező kommentje:
Igen, abban igazatok van hogy túlreaglom, viszont nem ez volt sajnos az első eset hogy gúnyos megjegyzéseket tesz bármire, azaz arra ami éppen eszébe jut. Van hogy csak úgy magától. Itt meg írják hogy hisztis vagyok, pedig egyáltalán nem. Lehet bennem van a hiba, de lehet hogy amit az egyik ember "fel sem vesz" az a másikat bánthatja. Látszik hogy itt valójában senki nem ismeri a másikat, viszont köszönök szépen minden hozzászólást!
2011. aug. 21. 13:20
36/44 A kérdező kommentje:
Nem álítottam hogy hibátlan vagyok! Viszont nem tudom hogy te ha már sokszor kaptál volna bántásokat, úgy hogy nem is tudod mit tettél rosszúl, csak a másknak szar kedve van, és ezért szépen "neked" esik. Hogyan esne ez már egy bizonyos idő után?
2011. aug. 21. 13:22
37/44 anonim válasza:
1.Hasonló "bántásokat" fel sem veszek,mert tényleg nem nagy ügy számomra.
2.Ha folyamatosan bántások érnének a párom részéről akkor nem lenne a párom.
Ha tulérzékeny vagy ne válassz magadnak egy szókimondó párt.Ami neked pl bunkó megjegyzés mint ez is,nekem meg se kottyanna,ez nem jelenti azt hogy érzéketlen vagyok egyszerüen csak ilyen.
38/44 A kérdező kommentje:
Ő akkor szókimondó amikor éppen olyan kedve van, egyébként meg nagyon is konfliktus kerülő. Folyton nekem kell alkalmazkodnom az ő hangulatához, és igen ez egy idő elteltével megterhelő. Van hogy egyik nap nagyon kedves, másnap pedig "kifordul" önmagából. Persze akkor nézzem el neki, mert aznap éppen nincs jó kedve. Ha megmondja hogy ma ezért és ezért türelmetlenebb vagyok, mert ez és ez történt, akkor megérti az ember. Viszont ő nem mondja meg mivel, kivel van baja, csak rám zúdítja, és rajtam "csattanik" Van hogy valamivel megbánt, szóvá teszem neki, és semmit sem reagál rá, másnap meg úgy tesz, mintha semmi sem történt volna, anélkül hogy meg lett volna beszélve a dolog. Szerinte ez így normális. Hogy túlreagáltam ezt a beszólását? Ő mindenre ezt mondja, még akkor is ha ennél súlyosabb gondjaink vannak. Konfliktus kerülő, és tényleg csak akkor lehet vele megbeszélni dolgokat amikor ő azt "megengedi".
2011. aug. 21. 14:08
39/44 A kérdező kommentje:
Egy idő elteltével az ember már ismeri a másikat, és tiszteletben tartja egyéniségét. Én is tudom mivel tudnám megbántani, de mégsem mondom neki. Tekintettel vagyok rá, ez fordítva viszont nincs így. Volt hogy szakítottam vele, de pár nap mulva mikor felhívott, úgy tett megint mintha semmi sem történt volna.
2011. aug. 21. 14:15
40/44 anonim válasza:
Akárhogy magyarázod, hisztis és sértődékeny vagy, ami nem éppen jó tulajdonság egy nőnél. Ha még emelett rendes, házias sem vagy, nézheted mikor vesz majd el ez a pasi feleségül.
Amúgy én ha megerőltetném magam se tudnék 2 zacskó szemetet összeszedni az egész házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!