Szerinte trágyadombon élek?
Figyelt kérdés
Évek óta van egy barátom akivel külön élünk. Ma felhívott, én éppen a konyhát takarítottam. Mondtam hogy már 2 kissebb szetetes zsáknyi szemét összegyűlt. (Spájzt meg szó szerint mindent takarítottam, tehát nagytakarítást végeztem) Erre beszól nekem hogy ritkán van takarítás? Felhúztam ezen magam, és mondtam neki hogy annak a 2 zsák szemétnek a nagyrésze az üres szatyrokból áll, mivel el szoktam rakni őket, de már túl sok összegyűlt. Elég sértőnek találtam a ritkán van takarítás beszólását. Mintha trágyadombon élnék! Nem sok kellett hozzá hogy megmondjam neki ha így gondolja, többet hozzám nem kell jönnie. Jogosan érzem sértve magam?2011. aug. 21. 11:25
12/44 anonim válasza:
Szegény srác belegondolt hogy ha összeköltöztök majd egy évben egyszer takarítasz.
13/44 anonim válasza:
Lépj túl a dolgon. Picit szerintem sértődékeny típus vagy, nem?:)
De az tényleg fura, hogy két zsák tartalma majdnem mind zacskó. Az rengeteg. Én sem dobálom el azokat, de csak egy doboznyi van. Tartsál magaddal mindig, akár vászonszatyrokat is, hogy ne kelljen folyamatosan venned! Pénztárca kímélő megoldás.
14/44 anonim válasza:
Ilyen egy hisztis nőt... lehet h gúnyosan mondta de ha te ennyi miatt többet nem akarsz találkozni vele meg is érdemled h életed végéig egyedül élj a trágyadombodon.
15/44 anonim válasza:
Nő létemre mondom, hogy egy hisztérika vagy!
És azért nekem is elég furcsa, hogy 2 zsáknyi szemetet össze tudtál szedni üres szatyrokból, de nem ez a lényeg.
Sajnálom szegény barátodat!
16/44 anonim válasza:
A romák is annak idején még így kezdték csak elkezdték gyűjtögetni a szemetes zacskókat. Aztán lásd mi lett belőle. Sajnálom szegény srácot.
17/44 anonim válasza:
Két zsák szemetet felhalmozni a konyhában erre-arra, az tényleg azt jelenti, hogy ritkán van takarítás. Fáj az igazság.
18/44 anonim válasza:
Hát tipikus nő vagy, azt kell mondjam. Nálunk is összegyűlt már két zsák szemét, mikor nagytakarítás volt, de mivel én tudom, hogy nem trágyadombon élek, nem sértődtem volna meg ilyen beszóláson.
19/44 anonim válasza:
A trágyadomb hasznosabb a földeknek mint a te nejlon szemeted. Inkább a szemétdombhoz hasonlítanám.
20/44 A kérdező kommentje:
Szerintetek egy konyga nagytakarításánál 2 húsz literes szemetes zsáknyi "szemét" az sok???
2011. aug. 21. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!