Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon magányos vagyok,...

Nagyon magányos vagyok, hogyan tudnék kilábalni ebből?

Figyelt kérdés
Minden normális tanácsot szívesen veszek ami segítő szándékú. Az a helyzet, hogy van párom de külföldön dolgozik elég keveset tudunk találkozni. E mellet az a 2 barátnőm is aki volt elhanyagol a párja miatt... Magányos vagyok, és nem tudom hogyan tudnék változtatni ezen. Közvetlen, barátkozós típus vagyok a fiúkkal mindig is kijöttem, de akik barátaim voltak már nem tartom velük a kapcsolatot a párom miatt, új fiúkkal nem szívesen ismerkednék. A lányokkal pedig olyan nehéz, és sok alkalmam nincs is rá... Ti mit tanácsolnátok? Hogyan és hol tudnék barátnőkre szert tenni?
2011. aug. 20. 22:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik barátnőmnek van párja, nekem viszont nincs. Ha hívom őket valahová akkor nem a válaszuk, pedig hozzá teszem mindig, hogy a barátjukat is hozzák nyugodtan. Engem nem hívnak sehová, ha megkérdezem, mehetnék-e akkor leráznak. Rajtam is kijön ez a magányos érzés főleg ilyen napokon, mint a mai is :) :(
2011. aug. 20. 22:58
 12/25 A kérdező kommentje:
Nekem is van párom, és mikor még nem volt nekik párjuk én elhívtam a barátnőimet magunkkal ide-oda! Nem értem én ezt, miért kéne otthon ülniük, mert azt csinálják egyikük párja sem megy sehova... Te hány éves vagy?
2011. aug. 20. 23:02
 13/25 anonim válasza:
barátodnak mi a munkája ha nem túl elfoglalt kimehetsz hozzá és nem leszel magányos vagy keress új barátokat
2011. aug. 20. 23:11
 14/25 A kérdező kommentje:
Azt szeretnék, de hol? Elég elfoglalt, reggeltől estig dolgozik...ott sem érnék többet a lakásba:)
2011. aug. 20. 23:13
 15/25 anonim ***** válasza:
és merre laksz?
2011. aug. 20. 23:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Én 22 éves vagyok.
2011. aug. 20. 23:15
 17/25 A kérdező kommentje:

Budapest!

Akkor egy korúak vagyunk majdnem:)

2011. aug. 20. 23:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Anno ahogy a tévében láttam ezeket a társasjátékozó embereket, nagyon kedveseknek tűntek, ők nem az a kiközösítő fajták, és ha leülsz egy asztalhoz játszani,miközben megtanítják azt, már meg is ismersz pár embert.... Nem félnék ettől annyira.

Ha pedig kirándulni szeretsz, akkor itt egy kincsesbánya:

[link]

Mindenféle korú emberek vannak itt. Ez nem társkereső, de arra is jó. Van aki csak társkeresésre használja, de ettől nem kell megijedni. legtöbben nem. Mindenféle csapatok alakulnak itt, lehet csatlakozni meghirdetett túrákra, te is szervezhetsz. Mondjuk itt is sok összeszokott társaság van, de amit meghirdetnek, oda másokat is várnak...

hajrá!

2011. aug. 20. 23:29
 19/25 A kérdező kommentje:
Huuu köszi, nagyon jó ötleteket adtál:) Te is alkalmazod ezeket vagy Te nem szenvedsz baráthiányba?:)
2011. aug. 20. 23:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,bár nekem most épp nincs párom.Amikor volt,akkor pedig sajnos én hanyagoltam a "barátaimat".Bár csak 2 barátnőm van,velük nagyon ritkán találkozok...23n
2011. aug. 21. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!