Milyen egy magányos kisnyugdíjas?
Nem jár sehova, egyedül él, nem ápol baráti vagy szomszédi kapcsolatokat.Nincs családja, de ténylegs enki, vagy ha van akkor senki nem látogatja meg soha.Magában ül nap mint nap a házban , tv zik, vagy olvasgat, ki-kisétál az udvarra, vagy a kapu elé és nézi az utcán járó-kelőket.
hamarosan beszűkül a látóköre és elveszti realitás érzékét...leépül.
Mint mamám. Kevés kis pénzt kap, amit eddig tartalékolt el ahhoz is hozzá kell néha nyúlnia.
Hiába van 3 gyermeke 8 unokája és jó pár dédunokája sajnos nem tudunk vele mindig ott ülni, egyedül érzi magát, sokat panaszkodik és fenyegetőzik azzal, hogy idősek otthonába fog költözni, mert nincs vele senki, senki nem szereti.
Utóbbi egy évben nem csinál semmit otthon, se kert, se fűvágás, takarítani sem szokott, és főzni is ritkán főz, azt mondta, hogy ő már beleunt az életbe. Szinte mikor megyek mindig a kapuban ül és nézi ki mit csinál alig várja hogy valaki arra menjen és beszélgessen.
Hát ezek szerint én magányos kisnyugdíjas vagyok:o
(36/f)
17:15 nek üzenem
A nagymamád azzal zsarol titeket,hogy idősek otthonába költözik.Én azt mondom menjen.A leírásod alapján az én nagyimról is szólhatna a történet.Ő azonban több mint fél éve beköltözött egy nyugdíjas otthonba, és azóta mintha kicserélték volna.Jön-megy,múzeumba, fürdőbe, kirándulni járnak, csicsereg mesél állandóan,fodrászhoz jár, számítógépezni tanul,hímeznek.68 éves.kell ennél több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!