Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne ha nem mennék el...

Ciki lenne ha nem mennék el az unoka testvérem esküvőjére? Többi lent!

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy most lesz az esküvője és akit meghívtak mindenkinek lesz párja csak nekem nem,nagyon rossz lesz így el menni és nagyon erősen gondolkodom hogy elmenjek e.Már most csak ha belegondolok már most rosszul érzem magam,a testvérem is hozza a párját és mindenki aki meg lett híva.

Egyszerűen úgy érzem hogy nincs kedvem és erőm elmenni,tudom hogy sértés lenne,de talán megértené....

Már egy esküvője volt amin ott voltam,bár az a házasság nem sikerült neki jól...

Tudom nagyon ciki lenne ha nem mennék el,de úgy érzem az még cikibb lenne ha elmennék,rossz lenne nézni hogy mindenki a párjával van én meg magányosan és irigykedve nézném a többieket...

Most van egy kialakulóban lévő kapcsolatom de még nem mutattam be a családnak egyenlőre mert még elég friss és hát így nyilván az esküvőre sem hivatalos és eljönni sem tudna sajnos.A helyzet az hogy szerelmes vagyok és ha nem lehet ő ott,én abba belefogok őrülni ahogy látom a többieket a párjukkal.

Nem tudom mit tegyek de egyszerűen nem tudom magam rávenni.Akik le szeretnének hurrogni azokat meg kérnék ne tegyék mert így is nagyon rosszul érzem magam.

2011. aug. 20. 11:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

27 éves létedre elég gyerekes vagy.

Nem, az nem kapcsolatfüggés, mert ott adott a helyzet. Van egy párod, ráér és elmegy veled.

De azért kétségbeesni és siránkozni, mert valakinek jelenleg nincs pasija vagy nem ér rá a párja, az szerintem nevetséges. De hát nem vagyunk egyformák.

2011. aug. 20. 12:33
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Borzasztóan gyerekes a gondolkodásod, mindegy, hány éves vagy. Pusztán azért nem mész el egy közeli rokon esküvőjére, mert nincs párod? Megérteném, ha egy buliról lenne szó, ahol tényleg nem ismersz senkit, de így...
2011. aug. 20. 12:36
 23/29 anonim ***** válasza:
85%

Mindegy hany eves, hulye jajgatasodon nem valtoztat.

Reszemrol befejezve a "problemad". 27 vagy 17, erj, nojj meg egy picit.

2011. aug. 20. 12:52
 24/29 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező. Nem szép dolog lehurrogni ilyen stílusban egy csomó embert, akik válaszolnak a kérdésedre. Feltettél egy kérdést, amire választ vártál: megkaptad. A válaszolók nagy része szerint oltári baromság, és gyerekes viselkedésre vall, hogy cserbenhagysz egy rokont azért, mert pár nélkül életképtelen vagy, holott az egész nem rólad szól, senkit nem fog érdekelni, hogy egyedül mentél, vagy párral.

Mellesleg, 27 éves létedre nem tudsz önállóan létezni egy olyan ünnepségen, ahol ott az egész családod, és ismersz mindenkit? Nem tudsz dumálni, táncolni a saját testvéreddel/testvéreiddel, szüleiddel, rokonokkal? Állításod szerint ez is probléma..

Gondolkozz egy kicsit, mi a lényege az esküvőnek. Az egyik legközelebbi rokonod esküvőjének. Ha az én unokatesóm nem jönne el az esküvőmre, csak mert neki nincs egyedül párja a családban, nagyon csalódnék benne, hogy ennyire egocentrikus, önző és sértő módon tud viselkedni.

2011. aug. 20. 13:08
 25/29 anonim ***** válasza:
82%

Milyen önző vagy b*szki, nekem ilyen unokatestvérem lenne, azt ünnepelném, hogy nem jött el. Nem bírsz ki egy estét, mert neked nem lesz párod? Az unokatestvéred boldogsága meg le van sz*rva, szép kis rokon vagy, hallod, maradj inkább otthon, sírjál, hogy milyen szerencsétlen vagy, de ne rontsd el mások boldogságát.

Szánalom.

2011. aug. 20. 13:52
 26/29 anonim ***** válasza:
46%

12:09-el teljesen egyetértek. Tudom én is milyen (nem pont esküvő, de hasonló szitu). Persze azokat is megértem, akik azt mondják, hogy nem saját maga miatt kéne elmennie, hanem az unokatesója miatt. Szerintem a véleményeket viszont szépen is kilehet nyilvánítani, akár egyetért valaki vele, akár nem. :)

Kedves kérdező! Az én véleményem alapján: Gondolom nagyon szívesen elmennél, ha lenne párod, de így nem igazán szeretnél, ami azért érthető. Viszont ha az unokatesód nagyon szeretné, várni fog téged (is), akkor talán elmehetnél. De ha mégsem mennél el, lehet, hogy nem esne jól neki, de ha elmondondanád neki mi is bántott téged igazából (persze amikor nyugodtan tudtok majd beszélgetni), lehet anyira már nem is esne rosszl neki. Nem tudom, nem ismerem az utesód, de én pl. megérteném ha én lennék a helyében. :) 2 lehetőség mindenképpen felmerül (lehet több is, vagy másképpen is lehetne): 1. Elmész az esküvőre az utesód kedvéért, nem törődve azzal, hogy pár nélkül mész (bár lehet, hogy ennek ellenére is jól éreznéd magad). 2. Nem mész el, de esetleg elmondod majd neki később őszíntén, hogy miért nem, amit !remélhetőleg! megértene. Oké lehetne, azzal jönni, hogy "bezzeg fontosabb az, hogy én hogy érezzem magam, mint az, hogy az utesóm, hogyan...", de szerintem fontos, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. :) Dönts úgy ahogy te szeretnéd, amiket fönt írtam, csupán vélemény volt. :)

2011. aug. 20. 15:07
 27/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:07

Na ki a fene gondolta hogy ezen az oldalon még vannak normális válasz adók?:)

Köszi a tanácsod megfogadom és fontolóra veszem és átgondolom a tippeket..

2011. aug. 20. 18:40
 28/29 anonim ***** válasza:

Szia !

Én is át tudom érezni a helyzeted. Már voltam én is olyan esményeken ahol párban voltak a mások és én totál úgy éreztem magam mint egy gyertyatartó. Ne tudd meg milyen ciki volt, hogy ők egymást ott becézgették meg minden meg nyalták falták egymást és én meg ott... olyan forever alone style-ban szürcsölgettem az italom. Azóta az sem érdekel hogy itthonülős vagy aszociálisnak gondolnak, én ilyen helyekre nem megyek el és kész !! Megtanultam a leckét és nem fogom magam rosszul érezni azért mert mások nem tudják mit jelent a társasági élet.

Amúgymeg az esküvő meg egyéb rendezvények nem arról kell szóljanak hogy a szerelmesek hogy nyalják falják egymást !!! Nem hiába társasági esemény és nem kettesben való esemény !!! -ezt sokan keverik és elég nagy baj !

DE mivel ez mégis az unoketstvéred esküvője, próbáld meg összeszorítani a fogad és ha nem is egész éjjel ott maradni, de elmész, ülsz vagy 2-3 órát, majd hivatkozz arra hogy rosszul vagy és hazamész. Addig meg családoddal és rokonjaiddal beszélgess meg stb. Én legalábbis ezt tenném. Vagy nem vagy jóban családoddal? Nem jösz ki velük jól?

2014. jan. 10. 20:50
 29/29 anonim ***** válasza:
Júúúj, csak most nézem hogy ez még 2011-ben történt :D:)) fáziskésés :)))
2014. jan. 10. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!