Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne ha nem mennék el...

Ciki lenne ha nem mennék el az unoka testvérem esküvőjére? Többi lent!

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy most lesz az esküvője és akit meghívtak mindenkinek lesz párja csak nekem nem,nagyon rossz lesz így el menni és nagyon erősen gondolkodom hogy elmenjek e.Már most csak ha belegondolok már most rosszul érzem magam,a testvérem is hozza a párját és mindenki aki meg lett híva.

Egyszerűen úgy érzem hogy nincs kedvem és erőm elmenni,tudom hogy sértés lenne,de talán megértené....

Már egy esküvője volt amin ott voltam,bár az a házasság nem sikerült neki jól...

Tudom nagyon ciki lenne ha nem mennék el,de úgy érzem az még cikibb lenne ha elmennék,rossz lenne nézni hogy mindenki a párjával van én meg magányosan és irigykedve nézném a többieket...

Most van egy kialakulóban lévő kapcsolatom de még nem mutattam be a családnak egyenlőre mert még elég friss és hát így nyilván az esküvőre sem hivatalos és eljönni sem tudna sajnos.A helyzet az hogy szerelmes vagyok és ha nem lehet ő ott,én abba belefogok őrülni ahogy látom a többieket a párjukkal.

Nem tudom mit tegyek de egyszerűen nem tudom magam rávenni.Akik le szeretnének hurrogni azokat meg kérnék ne tegyék mert így is nagyon rosszul érzem magam.

2011. aug. 20. 11:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező,

ez a nap nem rólad, van-nincs párodról szól. Az unokatestvéredről, ez a nap az ő napja. A rokonok, akik őt szeretik , azért vannak jelen, hogy részt vegyenek ebben, kimutathassák az örömüket az új pár boldogságán.

2011. aug. 20. 11:34
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
Ez csak azert "paros esemeny mert" felnottek vannak meghivva, akiknek altalaban mar van parjuk, ferjuk, feleseguk. Nem azert, mert hogy rosszul ereznek magukat. Eszrevetted, hogy a gyerekeknek nem paros meghivot adnak?
2011. aug. 20. 11:36
 13/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:36

Pfff idiota vagy......

2011. aug. 20. 11:39
 14/29 anonim ***** válasza:
52%
Te meg kis hulye tanulatlan csitri. Nem tetszik az igazsag? Le vagy maradva, draga. Majd rajosz, hogy nagy szerelmedben milyen majom vagy.
2011. aug. 20. 11:42
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

Azért kapcsolatfüggés, mert egyedül képtelen vagy magadat jól érezni.

Nemrég voltam esküvőn, nincs párom, mégis tök jól éreztem magam. Nem nagyképűségből mondom, de én voltam az egyik legcsinosabb vendég, és jókat beszélgettem, táncoltam a többiekkel.

2011. aug. 20. 11:43
 16/29 anonim ***** válasza:
35%

figyelj ez unokatesód napja lesz,ne rontsd el cask azért mert te egyedül nemmész el.....:S

jusson eszedbe az unokatesód aki azt szeretné ha ottlennél,meghívott...

2011. aug. 20. 11:55
 17/29 anonim ***** válasza:
28%
nem értem a problémát. ha egyedül nem tudod jól érezni magad, és rosszul érzed magad, ha nincs ott a párod, akkor elég komoly bajok vannak. majd ha már komolyabb lesz a viszonyotok, akkor is mindig a nyakán lógsz? nem túl egészséges.
2011. aug. 20. 11:58
 18/29 anonim ***** válasza:
41%

Én megértem a kérdezőt. Itt is, mint minden másban csak az tudja milyen szar egyedül elmenni egy nagy "buliba" aki nem járt még így.

Én is hivatalos voltam és el is mentem egy esküvőre (Anyukám nővérének a lányáéra) a párom nem akart, hát mentem egyedül. Mondom biztos lesz valaki akivel elleszek. Hát nem volt. 80-100-an lehettünk és akárkihez mentem oda dumálni, mind a tetvérével meg a barátnőjével beszélgetett én meg elmentem egyedül táncolni, de egy nagypapán kívül senki nem jött oda (az se kért fel SENKI!!!) az is már tántorgott a sok piától, mint állat. Nagyon xxarul éreztem magam, én még 1x nem megyek esküvőre csak ha valaki velem jön aki azért 5 percnél többet táncol és beszélget velem. Pedig még azt sem lehet mondani, hogy nem voltak ismerőseim, rokonaim, de mind el voltak foglalva a másikakkal hiába közeledtem bárkihez is beszélgetés céljából. Ha visszatekerhetném az idő kerekét én el nem mennék az EZER%!!!!! Az a piszkos sok órás út busszal az Isten háta mögül. Meg a hajcihő, egész éjjel fennlenni, hajnalba hazamenni... Felejtős!!!!

22/N

2011. aug. 20. 12:09
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

kedves kérdező!

nálam is ez volt! csak nekem a tesom esküvőjéről volt szó, ráadásul én már 29 évesen, voltam egyedül!!

én feladtam társkeresőn hirdetést (azzal a céllal, hogy valami normálisnak kinéző valakivel meg tudjak jelenni az esküvőn)mire anya közölte, hogy csak komoly kapcsolatot vihetek el

és ahogy levelezgettem, ismerkedtem, találtam egy "alanyt" akivel aztán vége is lett, de újra össze jöttünk, és már meg a vőlegényem :)

szóval hirdess, reklámozz, keress!

2011. aug. 20. 12:10
 20/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:42

Ez az idióta akivel ilyen hang nemben beszélsz,az kérlek szépen 27 éves úgy hogy válogasd meg hogy a mocskos pofádon milyen szavakat használsz rám.....mert nem egy taknyos tinivel beszélsz!

Akik meg azt állítják hogy ez kapcsolat függés azok mondhatnák azoknak is akik a párjukkal mennek....

Akkor mindenki kapcsolat függő mert a párjával megy??

2011. aug. 20. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!