A 17 éves öcsém összejött egy 24 éves lánnyal. Hogyan mondjam meg neki, hogy vigyázzon vele?
Figyelt kérdés
Szerintem a lány csak szórakozik, nem hiszem hogy egy alig 17 éves fiúval komolyan gondolja.
Szerintetek?
2011. aug. 20. 10:49
21/26 anonim válasza:
Én is 24 vagyok, és jól jönne most akár egy 17 éves fiú is... :)
22/26 anonim válasza:
16-17 éves kor szerintem a változás kora... Ki milyen irányba lép el olyan lesz később! Ha már most érettebb kapcsolata van az nem gond szerintem... Meg nekem is volt egy ismerősöm 17 körül mondjuk majd nem 18 de akkor is ilyen 20fölötti csajokat hajtott és mindenki féltékeny volt rá :D Lehet hogy az öcséd is kap majd egy kis elismerést a kortársaktól :D
23/26 anonim válasza:
Rengeteg a beteges csaj!!
Ez sem talál egy korban hozzávalót, hát kisfiúkat csábít el.
Kissé pedóóóóóóó a lány!
24/26 anonim válasza:
Barátnőm 22 éves össze jött egy 18 éves gyerekkel. 3 évig voltak együtt körülbelül 1 hónapja a pasi hajnalban elküldte a redv*s f*szba. SZÓ SZERINT! hozzám jött barátnőm sírt majd hajnalok hajnalán haza vittük.Nagyon ki volt bukva. Ja és főzött mosott rá na meg mikor a gyerek elment discoba ő otthon megvárta.
25/26 anonim válasza:
Hagyd,ne szólj bele. Már majdnem nagykorú.
Tudod Te, hány 17 éves srác szeretné, hogy 24 éves barátnője legyen? Hagy élvezze!!!
Az pedig, hogy a lány komolyan gondolja-e... mit jelent komolyan gondolni ebben a korban? Kicsi az esélye, hogy együtt öregszenek meg, és ez így is van rendjén.
26/26 anonim válasza:
Szerintem hagyd rájuk a dolgot, majd az öcséd eldönti, mi jó neki, és mi nem. Ne akart helyette élni az életét... A korkülönbség nem sok, maximum most tűnik soknak, mivel még öcséd fiatalka kicsit... :) De hidd el, látok én olyan házasságot, ahol a nő 12 évvel idősebb, és nagyon boldogok már több, mint 20 éve! :) Ha meg a lány mégsem gondolja annyira komolyan, nos, akkor tapasztalathoz jut az öcséd. :) Még fiatal, nem hagyni kell, hadd keresgessen, hadd tapasztaljon. Inkább most, mint majd akkor, amikor felesége van, meg gyereke, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!