A 17 éves öcsém összejött egy 24 éves lánnyal. Hogyan mondjam meg neki, hogy vigyázzon vele?
Szerintem a lány csak szórakozik, nem hiszem hogy egy alig 17 éves fiúval komolyan gondolja.
Szerintetek?
"Szeretik az idősebb hölgyek a kis tudatlan" 24 evesen meg csak idosebbnek se neveznem, inkabb infantlis, hogy egy 17 evessel van. De az is lehet, a tesod csak a te szemedben gyerek, amugy meg egy nagy csodor, es inkabb a csajnak kene felnie, hogy dobjak. Amugy nem vagy te egy kicsit feltekeny tesodra?
27/N
Nem vagyok irigy. Miért lennék irigy? Én is lány vagyok :D
Na jó, én magamból indultam ki, hogy 22 évesen sem kellene egy 17 éves, de még egy 19-20 éves sem.
"...a párom 17 úgy néz ki mint justin bieber."
Ugye ez most panasz akart lenni? Ki milyet szakított, olya szagol. :)
Azt nyugodtan megmondhatod, hogy vigyázzon magára, de ennél többet ne szólj bele.
Az ő élete, valószínűleg neki ez egy életre szóló jó vagy rossz élmény lesz, vagy mindkttő, de ezt neki kell átélnie. Te sem örülnél neki, ha beleszólna, ha egy 30 éves pasival járnál pedig az is ugyanez a szituáció.
hagyd békén! 24 évesen pont 17 éves volt a barátom, öt évig éltünk együtt (borzasztóan önálló, korán "felnőtt" srác volt, én pedig egy szeles kis fruska), és bár a szerelem elmúlt, mai napig jó barátok vagyunk.
ne szólj bele az életébe, pláne, ha nincs rá semmi okod, márpedig az, hogy szerinted nem gondolja komolyan a lány, az nem ok.
Szerintem igazad van.
Gusztustalan,ha egy felnőtt nő egy ennyivel fiatalabb fiúval van..
De hagyd rá, majd tanul belőle. Gondolom ő is élvezi, hogy idősebb nője van. A nőnek nagyobb szégyen ez.
Azért túlzás, hogy gusztustalan.
Nem egy 40 éves nővel van, hanem egy másik fiatal lánnyal. Én pl. 23 évesen úgy néztem ki, mint egy 16 éves. Szóval nem kell ezen annyira kiakadni. Mentálisan sem biztos, hogy sokkal komolyabb a lány.
Hát nekem az.
Nem tudom elképzelni, hogy mi fog meg egy felnőtt nőt egy fiatal srácban.
Nem a kinézet a lényeg, jó eséllyel külsőleg ez nem is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!