Nagymamám emlékére szeretném. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Fél éve halt meg nagymamám :'( nagyon szerettem őt, jóformán ő nevelt fel minket tesómmal mert anya annyit dolgozott. Most az emlékére tetoválást szeretnék csináltatni a hátamra mivel ezt tudom hogy sosem bánom meg hisz őrá fog emlékeztetni örök életemben és tudom hogy neki is tetszett volna mindíg nyitott az ujdonságokra :) Egy galambra gondoltam mivel az a felszálló lelket jelenti. Linkelnétek be nekem képeket? Vagy esetleg ötleteket? Googleban nem találok normálisat:(2011. aug. 19. 20:53
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Részvétem!:(
Szerintem ez virág nélkül jó lenne. Egyszerű. Vagy talán túl egyszerű? [link]
3/13 anonim válasza:
[link] nekem mondjuk ez is teccik.(:
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a linkeket :) van amelyik nagyon tetszik:) majd többet összeválogatok és ugy viszem be a tetkóshoz hogy mittud kihozni belőle :) azért akarom a hátamra mert a munkám miatt nem tudnám nagyon máshova mert látszana...leragasztani meg benyorult lenne minden nap :(
2011. aug. 19. 21:05
7/13 anonim válasza:
szia.
ezzel a kérdéssel "Nagymamám emlékére szeretném. Szerintetek?" a véleményünket akarod kikérni, hogy milyen lenne ha a nagymamád emlékére galambot tetováltatnál a hátadra?
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
ötleteket szerettem volna kérni hasonló témában.
2011. aug. 19. 21:07
10/13 anonim válasza:
Szerintem szép dolog. Részvétem! És tetszik a galamb ötlete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!