Mit lehetne tenni ilyenkor? Már kezd idegesítő lenni.
Figyelt kérdés
Tavasz óta szinte semmi más téma ninncs a családunkban,csak a kert.Engem már kezd idegesíteni,ha bárhova is megyünk,minidg szóbakerül az,hogy mi mekkora most a kertben,stb.Szinte alig van normális családi beszélgetés nálunk.2011. aug. 19. 16:21
11/13 A kérdező kommentje:
és közben a rokonok és barátok is tojnak már a fejünkre
2011. aug. 19. 16:44
12/13 anonim válasza:
a szüleim se tartanak kapcsolatot barátokkal, se első, második unokatestvérrel...testvérrel néha...:(
Ha nagy a baj akkor előkeresik akire szükség van, pár hónapig még beszélnek aztán semmi...
Mondom, se barát, se rokon se senki...én így nem tudnék élni...:(
Az én tesóm idén költözött Pestre...én meg egyetemen vagyok év közben idén végzek
13/13 anonim válasza:
Örülj neki, hogy kertetek van. Én megcsókolnám a földet, ha kertem lenne. Nem a szg előtt ülnék, hanem azt gondoznám, mivel a szüleim nem érnének rá. Olyan gyönyörű növényeim lennének. :) Majd elmúlik! Télen a karácsony lesz beszédtéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!