Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismeretlenül miért kell beszólni?

Ismeretlenül miért kell beszólni?

Figyelt kérdés

ma a városban sétáltam egy kisfiúval(egyik kedves barátnőm kisfiára vigyázat amíg ő dokinál volt)

a kissrác két éves én az ölemben vittem, majd egyszer csak hallom,hogy egy kb 40-es nő a barátnőjének tök hangosan odaszól hogy:nézd már milyen kis k..va sétál ott majd rám mutatott mire a másik nő csak ennyit mondott:az ilyeneket kéne fejbe lőni!!

nem foglalkoztam velük gyorsan arrébb mentem

de azért egy kicsit bánt,hogy én csak jót akarok a barátnőmnek ezek meg ismeretlenül megaláznak://

14/L

2011. aug. 19. 14:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Amúgy köszönöm a gratulációt, remélem te se vetted a szívedre a beszólásokat :)

Amúgy a barátom szüleinél lakunk, nekik van egy leválasztott rész a házunkban ahol régen a nagyszülei laktak, de ők elköltöztek vidékre, mi pedig felújítottuk valamennyire. De sokat vagyok a szüleimnél is mert néhány utcányira laknak csak. Pest mellett élünk így az egyetem sem lesz probléma. Ja és nem sokára töltöm be a 16-ot.

2011. aug. 19. 15:46
 22/29 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlót kezdtem el szedni mikor már néhány hónapja jártunk... hát nem jött be, mindig avval viccelődök, hogy ha ez összejött akkor igazán lottózhatnánk is :) Természetesen a szüleim nem voltak boldogok, de beletörődtek és imádják az unokájukat
2011. aug. 19. 15:48
 23/29 anonim ***** válasza:
hát mindenesetre sok boldogságot :) de az öcsikével/húgicával várjatok még vagy 10 évet ;)
2011. aug. 19. 15:53
 24/29 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy ha 20-at várok se leszek elkésve a szüléssel :)
2011. aug. 19. 15:57
 25/29 anonim ***** válasza:
ez igaz ;)
2011. aug. 19. 16:00
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem kell törődni az ilyen parasztokkal.
2011. aug. 19. 19:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Ilyen a magyar nép beképzelt pökhendi és baro'.
2011. aug. 19. 21:19
 28/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2011. aug. 20. 13:11
 29/29 anonim ***** válasza:
67%
Biztos visszaszóltam volna, hogy ha én kis k*rva, akkor te meg a VÉN k*rva. Istenem ezek az előítéletek -.-" Ilyen esetekben biztos mindig visszaszólok, hadd süllyedjen el szégyenében aki beszólt!:@
2011. aug. 20. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!