Ismeretlenül miért kell beszólni?
ma a városban sétáltam egy kisfiúval(egyik kedves barátnőm kisfiára vigyázat amíg ő dokinál volt)
a kissrác két éves én az ölemben vittem, majd egyszer csak hallom,hogy egy kb 40-es nő a barátnőjének tök hangosan odaszól hogy:nézd már milyen kis k..va sétál ott majd rám mutatott mire a másik nő csak ennyit mondott:az ilyeneket kéne fejbe lőni!!
nem foglalkoztam velük gyorsan arrébb mentem
de azért egy kicsit bánt,hogy én csak jót akarok a barátnőmnek ezek meg ismeretlenül megaláznak://
14/L
Én 15 éves vagyok és van egy 1 éves kisfiam. Bárhová megyünk mindig mindenki kedves az öregek mosolyognak gügyögnek, ha rá is kérdeznek, hogy az enyém-e és mondom, hogy igen akkor se szólnak be, továbbra is kedvesek, bár persze, a boltban mikor elmegyünk bevásárolni sok furcsa tekintettel találkozom, de leginkább a fiatalabb korosztályon látom az ítélkezést. Amúgy én meg tudom, hogy soha egy pillanatig sem bántam meg, hogy megszületett a fiam és én törődök vele én nevelem őt és az apukájával is együtt vagyunk, szóval nem törődök azokkal akik rosszat gondolnak rólam, boldog életem van. Még ha tiéd lett volna a kisgyerek akkor se lett volna joguk beleszólni, bizonyára megkeseredett vén banyák voltak.
15/l
köszönöm!
15L!
gratulálok a babához!:)sok szerencsét és egészséget hozzá!!:)))
15 éves vagy 1 éves gyerekkel és apukát nem csukták le?
tényleg, hogy oldod meg a tanulást? hol laktok?
Igen magántanuló vagyok és így a gimit négy év helyett kettő alatt fogom elvégezni. Tudom, hogy ez nem természetes, hidd el én sem így terveztem az életemet, de hát ez van ebből kell kihozni a legjobbat. Nem csukták le a barátomat, természetesen mert már elmúltam 14 mikor összejöttünk. Ő idén volt végzős a gimiben, Elte közgazdaság szakán (ha jól tudom, így hívják) fog tanulni.
Szerencsére mindkettőnknek jó módú családja van támogatnak minket, de ő egy informatikai cégnél én pedig apukám cégében segítettem be nyáron szóval mind ketten keresünk is valamennyit. Szeretnék majd egyetemre is menni néhány év múlva.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!