Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismeretlenül miért kell beszólni?

Ismeretlenül miért kell beszólni?

Figyelt kérdés

ma a városban sétáltam egy kisfiúval(egyik kedves barátnőm kisfiára vigyázat amíg ő dokinál volt)

a kissrác két éves én az ölemben vittem, majd egyszer csak hallom,hogy egy kb 40-es nő a barátnőjének tök hangosan odaszól hogy:nézd már milyen kis k..va sétál ott majd rám mutatott mire a másik nő csak ennyit mondott:az ilyeneket kéne fejbe lőni!!

nem foglalkoztam velük gyorsan arrébb mentem

de azért egy kicsit bánt,hogy én csak jót akarok a barátnőmnek ezek meg ismeretlenül megaláznak://

14/L

2011. aug. 19. 14:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
visszaszólás helyett egyezményes kézjelet is lehet mutogatni ;)
2011. aug. 19. 15:08
 12/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. aug. 19. 15:10
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
Ezek nem lehettek százasok, mi közük lenne hozzá, ha a tiéd is lett volna, maximum tartsák magukban. Én biztos odaszóltam volna, hogy nem értem, mi a problémájuk.
2011. aug. 19. 15:13
 14/29 anonim ***** válasza:
63%

Én 15 éves vagyok és van egy 1 éves kisfiam. Bárhová megyünk mindig mindenki kedves az öregek mosolyognak gügyögnek, ha rá is kérdeznek, hogy az enyém-e és mondom, hogy igen akkor se szólnak be, továbbra is kedvesek, bár persze, a boltban mikor elmegyünk bevásárolni sok furcsa tekintettel találkozom, de leginkább a fiatalabb korosztályon látom az ítélkezést. Amúgy én meg tudom, hogy soha egy pillanatig sem bántam meg, hogy megszületett a fiam és én törődök vele én nevelem őt és az apukájával is együtt vagyunk, szóval nem törődök azokkal akik rosszat gondolnak rólam, boldog életem van. Még ha tiéd lett volna a kisgyerek akkor se lett volna joguk beleszólni, bizonyára megkeseredett vén banyák voltak.

15/l

2011. aug. 19. 15:14
 15/29 anonim ***** válasza:
71%
És ennyi erővel mit kell azzal csinálni, aki felnőtt létére így beszél gyerekek előtt? Legközelebb szólj vissza.
2011. aug. 19. 15:19
 16/29 anonim ***** válasza:
10%
Remélem azért nem gondolod úgy, hogy természetes, hogy te 15 évesen már anya vagy, mert nem az. Ettől függetlenül felelősségteljesnek tűnsz! Hogyan oldod meg a sulit? Magántanuló vagy?
2011. aug. 19. 15:19
 17/29 A kérdező kommentje:

köszönöm!

15L!

gratulálok a babához!:)sok szerencsét és egészséget hozzá!!:)))

2011. aug. 19. 15:29
 18/29 anonim ***** válasza:

15 éves vagy 1 éves gyerekkel és apukát nem csukták le?

tényleg, hogy oldod meg a tanulást? hol laktok?

2011. aug. 19. 15:34
 19/29 anonim ***** válasza:

Igen magántanuló vagyok és így a gimit négy év helyett kettő alatt fogom elvégezni. Tudom, hogy ez nem természetes, hidd el én sem így terveztem az életemet, de hát ez van ebből kell kihozni a legjobbat. Nem csukták le a barátomat, természetesen mert már elmúltam 14 mikor összejöttünk. Ő idén volt végzős a gimiben, Elte közgazdaság szakán (ha jól tudom, így hívják) fog tanulni.

Szerencsére mindkettőnknek jó módú családja van támogatnak minket, de ő egy informatikai cégnél én pedig apukám cégében segítettem be nyáron szóval mind ketten keresünk is valamennyit. Szeretnék majd egyetemre is menni néhány év múlva.

15/l

2011. aug. 19. 15:41
 20/29 anonim ***** válasza:
szép, nagy felelősség volt megtartani a babát - szerencse, hogy támogatnak a szüleid és nem pucolt el a hír hallatán az apuka...amúgy hogy sikerült összehozni? nem védekeztetek vagy hiba csúszott a védekezésbe? szüleitek mit szóltak?
2011. aug. 19. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!