Miután betöltöm a 18. -at elmehetek otthonról anélkül, hogy a szülők esetleg rendőrt hívnának?
Miért hivnának a szüleid rendőrt?Valami gond van a barátoddal?nem fogadják el?vagy téged tartanak fiatalnak a költözéshez?
ezek fontos kérdések.ha lehet akkor inkább együttmüködve a szülökkel elköltözni mint feldobni mindent.
"Mi az, hogy élősködni fog? :O
A férfinek kell eltartania a csajt, elvileg, de az jó, ha a nő is besegít. Gondolom, neked is van / lesz munkád, úgy egyszerűbben eltudjátok tartani magatokat!
HAJRÁ! :)"
Mi az, hogy a férfinak kell eltartani a nőt? Ez nem így van! Nekem egyszer volt egy olyan barátnőm, aki csak azért sem akart dolgozni menni, tőlem pedig kérte a pénzt, mert egyszer fodrászhoz ment, másszor a masszázsszalonba, cipőt vásárolni. Ezeket mind megteheti a saját pénzéből! 2 hétig bírtam, utána meg kidobtam a lakásból az élősködőt!
Nem,nem ezt érdemlik.De itthon meg nem jó.Mint egy börtön.Ha csinálok valamit az sose jó úgy.
Amúgy meg lesz keresetem,gyerektartást kapnék(apukámtól)meg családi pótlék.Mellette diákmunka.Nem élősködnék rajta,ezt mi már átbeszéltük rengetegszer.
"Na de komolyra fordítva a szót,a barátomhoz költöznék aki dolgozik.Így van meg az anyagi háttér.
Nem vagyok már kislány,el tudom dönteni,hogy mit szeretnék."
De igen, gyerek vagy, míg csupán eltartott vagy. csak annyi, hogy a pasid tart majd el, nem a szüleid... viszont jól gondold meg, kicsi lány, a pasiddal bármikor összeveszhetsz, aztán kidobhat az utcára, gondolom akkor rögtön mennél haza a szüleidhez... Viszont ha alaposan összekülönbözöl velük, megérheted, hogy majd az utcán kötsz ki...
Majd akkor nagylánykodj, mikor a párod fizetésén kívül sajátot is fel tudsz mutatni, addig kiszolgáltatott helyzetben vagy, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!