Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miután betöltöm a 18. -at...

Miután betöltöm a 18. -at elmehetek otthonról anélkül, hogy a szülők esetleg rendőrt hívnának?

Figyelt kérdés
Úgyértem,hogyha 18.után elmennék otthonról vki máshoz lakni.És,ha esetleg kihívnák a rendőröket akkor már nem tudnának mit csinálni.Mivel nagykorú leszek így én felelek a tetteimért.
2011. aug. 19. 13:12
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
80%

Miért hivnának a szüleid rendőrt?Valami gond van a barátoddal?nem fogadják el?vagy téged tartanak fiatalnak a költözéshez?

ezek fontos kérdések.ha lehet akkor inkább együttmüködve a szülökkel elköltözni mint feldobni mindent.

2011. aug. 19. 13:52
 22/47 anonim ***** válasza:
83%

"Mi az, hogy élősködni fog? :O

A férfinek kell eltartania a csajt, elvileg, de az jó, ha a nő is besegít. Gondolom, neked is van / lesz munkád, úgy egyszerűbben eltudjátok tartani magatokat!

HAJRÁ! :)"

Mi az, hogy a férfinak kell eltartani a nőt? Ez nem így van! Nekem egyszer volt egy olyan barátnőm, aki csak azért sem akart dolgozni menni, tőlem pedig kérte a pénzt, mert egyszer fodrászhoz ment, másszor a masszázsszalonba, cipőt vásárolni. Ezeket mind megteheti a saját pénzéből! 2 hétig bírtam, utána meg kidobtam a lakásból az élősködőt!

2011. aug. 19. 13:53
 23/47 A kérdező kommentje:

Nem,nem ezt érdemlik.De itthon meg nem jó.Mint egy börtön.Ha csinálok valamit az sose jó úgy.

Amúgy meg lesz keresetem,gyerektartást kapnék(apukámtól)meg családi pótlék.Mellette diákmunka.Nem élősködnék rajta,ezt mi már átbeszéltük rengetegszer.

2011. aug. 19. 13:55
 24/47 anonim ***** válasza:
48%
Kedves Durrogó és Okoskodó kommentelők! most nem azért, hogy feltétlenül védjem a kérdés kiíróját, de mi van abban az esetben, ha esetleg a szülei terrorizálják otthon, vagy esetleg éppen alkoholisták, és nem a legjobb az otthoni légkör emiatt... ilyen esetben mi van ?!
2011. aug. 19. 13:58
 25/47 anonim ***** válasza:
74%
18 évesen nem kell költözni sehova, ha nincs rendes munkád. Ez esetben mindegy, hogy mennyire komoly a kapcsolatod. Amúgy olyan sok ideje együtt vagytok már?
2011. aug. 19. 14:02
 26/47 anonim ***** válasza:
71%
18 évesen sokan gondoljuk(tuk) úgy, hogy otthon olyan, mint egy börtön. Most, 37 évesen úgy gondolom, hogy sokmindenben igaza volt a szüleimnek. A rácsok nem csak azért voltak, hogy benn tartsanak a börtönben, hanem azért is, hogy megvédjenek a kinti rossztól.
2011. aug. 19. 14:02
 27/47 anonim ***** válasza:
72%
Mondtad már nekik hogy el szeretnél költözni?hogy reagáltak?
2011. aug. 19. 14:03
 28/47 anonim ***** válasza:
52%
Ha kapod a családi pótlékot meg a gyerektartást az úgy jó, bár nem tudom az mennyi pénz, én is ebből a kettőből élek de én elég magas gyerektartást kapok apukámtól. Azt viszont nem értem, ha rendőrrel akarnának visszahurcolni, akkor miért adnák oda neked a pénzt? Nem az lenne a logikus hogy akkor nem kapsz otthonról semmit, hogy muszáj legyen visszamenned? Vagy szüleid elváltak és apukád a te oldaladon áll, mert így érteném.
2011. aug. 19. 14:04
 29/47 anonim ***** válasza:
61%

"Na de komolyra fordítva a szót,a barátomhoz költöznék aki dolgozik.Így van meg az anyagi háttér.

Nem vagyok már kislány,el tudom dönteni,hogy mit szeretnék."

De igen, gyerek vagy, míg csupán eltartott vagy. csak annyi, hogy a pasid tart majd el, nem a szüleid... viszont jól gondold meg, kicsi lány, a pasiddal bármikor összeveszhetsz, aztán kidobhat az utcára, gondolom akkor rögtön mennél haza a szüleidhez... Viszont ha alaposan összekülönbözöl velük, megérheted, hogy majd az utcán kötsz ki...

Majd akkor nagylánykodj, mikor a párod fizetésén kívül sajátot is fel tudsz mutatni, addig kiszolgáltatott helyzetben vagy, ha tetszik, ha nem.

2011. aug. 19. 14:05
 30/47 A kérdező kommentje:
Még nem tudják,hogy elakarok menni.Ezt meg szeretném vele/velük beszélni,de biztos,hogy kiabálás és veszekedés lesz belőle.
2011. aug. 19. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!