Börtönben van a férjem. Várjak rá 4 évet? 2015 augusztusában fog szabadulni.
OMG. írta valaki, h betört, lopott, akkor várjon rá a kérdező, mert érte is tette. kedves válaszoló, ha tőled lopott volna, hozzád tört volna be, akkor te is ilyen elnéző lennél?
mondjuk egy adócsalás, vagy biztosítási csalás még elmenne a szememben. erőszakos bűncselekmény, lopás, betörés esetén azonnal lapát.
4 év egyébként marha hosszú idő, lehet h most úgy gondolod, h tudsz rá várni, de később még bármi olyan történhet, ami miatt megváltozik az álláspontod.
Hát figyelj...én párom volt börtönben, de még mielőtt meg ismertem.Nem írom le miért, mert nem fontos.
Ő ugyan úgy került be mint a párod..Volt csaja, és ő is elküldte.
Elmagyarázta nekem, hogy bent az élet amúgy is nagyon kemény, testileg (kevés kaja), lelkileg(sok cigány, szájharcok,őrök..stb.)Neki nem hiányzott még a szerelmi bánat is.Hosszú időt töltött bent, többet, mint a te párod fog.Szerintem fogadd el a döntését, mert amúgy sem könnyű neki.És ha 4 év múlva úgy érzed, akkor várj rá a kapuban, mert hidd el akkor már szüksége lesz rád! :)
Addig várj amíg meg nem unod a várakozást vagy be nem toppan egy új férfi az életedbe.
Szerintem én megvárnám, ha a jelenlegi párom a börtönbe kerülne, bár valóban sok a 4 év. :(
Hát ez rohadt kevés info már neharagudj...
Van gyereketek?Milyen a kapcsolatotok? Szereted,szerelmes vagy? És ő téged?Hány évesek vagytok,mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!