Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Börtönben van a férjem....

Börtönben van a férjem. Várjak rá 4 évet? 2015 augusztusában fog szabadulni.

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 10:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
*hogy lelkük helyreálljon
2011. aug. 19. 11:27
 12/39 anonim ***** válasza:
76%

OMG. írta valaki, h betört, lopott, akkor várjon rá a kérdező, mert érte is tette. kedves válaszoló, ha tőled lopott volna, hozzád tört volna be, akkor te is ilyen elnéző lennél?

mondjuk egy adócsalás, vagy biztosítási csalás még elmenne a szememben. erőszakos bűncselekmény, lopás, betörés esetén azonnal lapát.

4 év egyébként marha hosszú idő, lehet h most úgy gondolod, h tudsz rá várni, de később még bármi olyan történhet, ami miatt megváltozik az álláspontod.

2011. aug. 19. 11:30
 13/39 A kérdező kommentje:
Voltam bent nála és Ő mondta, hogy felejtsem el, kezdjek új életet. Nem tudom mit tegyek, 4 év nagyon sok. Különösen nagy értékű lopás miatt van börtönben vagyis fegyházban. Nagyon szeretem, de fogalmam sincs, hogy mit tegyek.
2011. aug. 19. 11:41
 14/39 anonim ***** válasza:
78%

Hát figyelj...én párom volt börtönben, de még mielőtt meg ismertem.Nem írom le miért, mert nem fontos.

Ő ugyan úgy került be mint a párod..Volt csaja, és ő is elküldte.

Elmagyarázta nekem, hogy bent az élet amúgy is nagyon kemény, testileg (kevés kaja), lelkileg(sok cigány, szájharcok,őrök..stb.)Neki nem hiányzott még a szerelmi bánat is.Hosszú időt töltött bent, többet, mint a te párod fog.Szerintem fogadd el a döntését, mert amúgy sem könnyű neki.És ha 4 év múlva úgy érzed, akkor várj rá a kapuban, mert hidd el akkor már szüksége lesz rád! :)

2011. aug. 19. 11:48
 15/39 anonim ***** válasza:
61%

Addig várj amíg meg nem unod a várakozást vagy be nem toppan egy új férfi az életedbe.

Szerintem én megvárnám, ha a jelenlegi párom a börtönbe kerülne, bár valóban sok a 4 év. :(

2011. aug. 19. 11:49
 16/39 anonim ***** válasza:
58%
Mivel felmentett a hűség alól, ha megtetszik egy férfi, ne késlekedj. Ez minden nőnek kijár. Viszont ha 4 év után még akarod őt, akkor ezt tudatsd vele mielőtt letelik a bünti. A mai gaz vilában, ahol mocskos politikusaink nyíltan többet lopnak a szegénytől, mint bárki más, én nem ítélem el, aki lop. Ha az állam nem ad megélhetést, rákényszerítik az embert az öntörvényüsködésre. Szóval érted, nem egy családot írtott ki, alapjában véve nem rossz ember.
2011. aug. 19. 12:28
 17/39 anonim ***** válasza:
93%

Hát ez rohadt kevés info már neharagudj...

Van gyereketek?Milyen a kapcsolatotok? Szereted,szerelmes vagy? És ő téged?Hány évesek vagytok,mióta vagytok együtt?

2011. aug. 19. 13:01
 18/39 anonim ***** válasza:
89%
Fegyház a legkeményebb Nem ugyanaz az ember fog kijönni, mint aki bement. Szerintem próbálkozzál, aztán majd alakulnak a dolgok.
2011. aug. 19. 13:18
 19/39 anonim ***** válasza:
77%
Én mindenképpen várnék rá, ha a mostani szerelmemről lenne szó. Ezt csak te tudod, senki más nem válaszolhat helyetted.
2011. aug. 19. 14:12
 20/39 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ne várj, tudom, hogy önző vagyok, de ez az ő hibája, te fiatal vagy, ha kijön nem fog változni, mivel túl sok lehetősége nem lesz, persze vannak kivételek, de ritka.Ugyanúgy simliskedni fog, és ha megint elkapják, vársz további éveket, küldöd a csomagokat, ügyvédet fizetsz, miközben te egyedül leszel, gyereket se nagyon ésszerű ilyen embernek szülni.
2011. aug. 19. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!