Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki megcsalta már a párját...

Aki megcsalta már a párját miért tette? Elmondtad neki? együtt maradtatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 07:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%

nem fogom elmondani, neki is jobb, ha nem tudja.

minden oké, de valami mégis mégis hiányzik.

2011. aug. 19. 09:04
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Megcsalás szvsz: Amikor egy párkapcsolatban vagy, és a partnered tudta/hozzájárulása nélkül lelki/testi viszonyba kerülsz egy másik emberrel.

Az, hogy a párkapcsolat jelenleg mennyire boldog, vagy mennyire nem az teljesen lényegtelen ebből a szempontból. Attól a párod még ember marad, aki megérdemli azt a minimális tiszteletet, hogy ne hazudjanak neki, ne vágják át, ne okozzanak neki fájdalmat, és ne keverjék a szart a háta mögött.

Ha nem boldog a párkapcsolat, először beszélgetni kell, ha az meg nem vezet eredményre, akkor szakítani. Szakítás után az ember meg azt csinál amit akar. Szakítással tudatja az ember a másikkal, hogy másokkal is akar ismerkedni, és hogy a jelenlegi párkapcsolatában nem boldog. Ezért korrekt dolog.

A kérdésre válaszolva:

Barátnőm megcsalt engem több ízben. Titokban akarta tartani, de hamar kiderült. Szakítottam vele, aztán rögtön pár napra rá összejött 2 kaland. Utána vissza akarta könyörögni magát, elmondtam neki rögtön, hogy mi volt ebben a pár hétben.. Egy kis gondolkodási idő után ismét összejöttünk, és azóta jól elvagyunk. Viszont az egymás iránti bizalmunk soha nem lesz a régi.

2011. aug. 19. 09:14
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Az én történetem.Összejöttem egy fiúval aki pont azért akart velem járni,mert őszinte vagyok és megbízható stb.Aztán a szerelem az ő részéről kb. fél évig tartott,utána jöttek a gondok.Elment a haverjaival nélkülem nyaralni,ahol összeszedett egy német lányt.Hazajött,de állította többször is h. nemcsalt meg,aztán az egyik haverja beköpte.Együtt maradtunk,de utána az egész kapcsolat úgy nézett ki,mintha nekem kellett volna köszönetet mondani azért h. nem hagyott el.Én hüyle szerelmes voltam aztán az utólsó két évben hozzám költözött,utána nem sokkal kiszerettem belőle,de sajnáltam elküldeni, úgy éltünk egymás mellett mint a lakótársak.Aztn én mentem el nyaralni a tesómmal és én bepasiztam(szerelem volt első látásra),itthon.Akkor tudtam,éreztem, h,. ez így nem mehet és szakítottam a párommal.Nem mondtam meg h. van valakim,de szerintem érezte,hisz nem csináltam belőle nagy titkot, hogy elvonultam és úgy telefonálgattam,későn mentem haza stb.Még hónapig ott lakott nálam,azzal a fiúval pedig kb. hónapig voltam együtt.Nem bántam meg hogy így alakult.
2011. aug. 19. 09:43
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

Az egyik baratomeknal ez tortent: Ez akkor megcsalas?

-ferj: "Szivem kufirc?"

-asszony: "Faj a fejem..."

-ferj: "Szivi kufirc?"

-asszony: "Egesz nap a hazat takaritottam, faradt vagyok."

-ferj: "Eletem kufirc?"

-asszony: "Hulye vagy! 1 heten 3-szor?"

-ferj: "Szerelmem kufirc?"

-asszony: "Nem erted meg, hogy most jott meg..."

-ferj: "Tunder kufirc?"

-asszony: "Meg nem mult el..."

-ferj: "Szivi! Ha kozosen nem tudjuk megoldnai, akkor el fogok menni, es megoldom egyedul. El fogok menni egy qrvahoz..."

-asszony: "Menjel! Ha mindig csak zsarolni tudsz! Meg fizetem is."

-ferj: Elment egy oromlanyhoz, es masnap elmondta otthon.

-asszony: "Hogy te mekkora gyoker vagy? Miert csaltal meg?"

-ferj: "Dehat te mondtad, hogy meg fizeted is..."

-asszony: "Jo de azt nem gondoltam komolyan..."

2011. aug. 19. 09:53
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem kérdezgetni kell,hanem gyengéden nekiállni a dolognak. Ha rossz passzban van az asszony,nem kell rögtön qrvához szaladni,ki is lehet verni.
2011. aug. 19. 10:07
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Latom megfogtad a lenyeget es pont a kerdesre nem valaszoltal. Ez megcsalas?
2011. aug. 19. 10:33
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Igen,megcsalás.
2011. aug. 19. 10:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Reszemrol nem.

Inkabb csak fel akartam hivni a figyelmet, hogy a megcsalas/felremenetel tobbnyire ok/okozat fv-nye. Valamiert/valahogyan eljut oda a kapcsolat. Es azert mind a 2-en felelosok. Nem lehet egyertelmuen kimondani, hogy csupan az egyik fel a hibas...

2011. aug. 19. 10:41
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Én megcsaltam az exbarátomat. Nem feküdtem le senkivel, de csókolóztam, nem is csak egy valakivel... Nem vagyok büszke rá, de nem is érzek bűntudatot, egyáltalán nem éreztem. Egy igazi s*ggfej volt, egy lúzer, aki nem tudta, hogy kell bánni egy lánnyal, nővel. Utána szakítottunk, de nem a megcsalás miatt.
2011. aug. 19. 10:41
 20/21 anonim ***** válasza:
VaniliaHime, én is félresmároltam, és pont ugyanez volt a sztori nálam is. Arra az esetre inkább büszke vagyok, mint bármi más, mert úgy éreztem, a sok negatívum után tettem saját magammal valami jót. És akkor jöttem rá, hogy akivel vagyok, azzal nem vagyok boldog, így gyorsan kirúgtam és azzal kezdtem találkozgatni, akivel 'megcsaltam'.
2011. aug. 20. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!