Aki megcsalta már a párját miért tette? Elmondtad neki? együtt maradtatok?
nem fogom elmondani, neki is jobb, ha nem tudja.
minden oké, de valami mégis mégis hiányzik.
Megcsalás szvsz: Amikor egy párkapcsolatban vagy, és a partnered tudta/hozzájárulása nélkül lelki/testi viszonyba kerülsz egy másik emberrel.
Az, hogy a párkapcsolat jelenleg mennyire boldog, vagy mennyire nem az teljesen lényegtelen ebből a szempontból. Attól a párod még ember marad, aki megérdemli azt a minimális tiszteletet, hogy ne hazudjanak neki, ne vágják át, ne okozzanak neki fájdalmat, és ne keverjék a szart a háta mögött.
Ha nem boldog a párkapcsolat, először beszélgetni kell, ha az meg nem vezet eredményre, akkor szakítani. Szakítás után az ember meg azt csinál amit akar. Szakítással tudatja az ember a másikkal, hogy másokkal is akar ismerkedni, és hogy a jelenlegi párkapcsolatában nem boldog. Ezért korrekt dolog.
A kérdésre válaszolva:
Barátnőm megcsalt engem több ízben. Titokban akarta tartani, de hamar kiderült. Szakítottam vele, aztán rögtön pár napra rá összejött 2 kaland. Utána vissza akarta könyörögni magát, elmondtam neki rögtön, hogy mi volt ebben a pár hétben.. Egy kis gondolkodási idő után ismét összejöttünk, és azóta jól elvagyunk. Viszont az egymás iránti bizalmunk soha nem lesz a régi.
Az egyik baratomeknal ez tortent: Ez akkor megcsalas?
-ferj: "Szivem kufirc?"
-asszony: "Faj a fejem..."
-ferj: "Szivi kufirc?"
-asszony: "Egesz nap a hazat takaritottam, faradt vagyok."
-ferj: "Eletem kufirc?"
-asszony: "Hulye vagy! 1 heten 3-szor?"
-ferj: "Szerelmem kufirc?"
-asszony: "Nem erted meg, hogy most jott meg..."
-ferj: "Tunder kufirc?"
-asszony: "Meg nem mult el..."
-ferj: "Szivi! Ha kozosen nem tudjuk megoldnai, akkor el fogok menni, es megoldom egyedul. El fogok menni egy qrvahoz..."
-asszony: "Menjel! Ha mindig csak zsarolni tudsz! Meg fizetem is."
-ferj: Elment egy oromlanyhoz, es masnap elmondta otthon.
-asszony: "Hogy te mekkora gyoker vagy? Miert csaltal meg?"
-ferj: "Dehat te mondtad, hogy meg fizeted is..."
-asszony: "Jo de azt nem gondoltam komolyan..."
Reszemrol nem.
Inkabb csak fel akartam hivni a figyelmet, hogy a megcsalas/felremenetel tobbnyire ok/okozat fv-nye. Valamiert/valahogyan eljut oda a kapcsolat. Es azert mind a 2-en felelosok. Nem lehet egyertelmuen kimondani, hogy csupan az egyik fel a hibas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!