Milyen lehetőség van ilyen esetben? (névadás)
A párommal Franciaországban élünk,de mindketten magyarok vagyunk.Volt egy nagyon jó közös barátunk,aki rengeteget tett értünk,nagyon sokat segített.1 hónappal ezelőtt sajnos meghalt egy balesetben.
A párommal megbeszéltük,hogy ha megszületik a kisfiunk,róla szeretnénk elnevezni,mert tényleg nagyon szerettük ezt a barátot.A probléma az,hogy a barátunkat Gerard-nak hívták,ami ugye nem magyar név.Utánanéztem több helyen,és a név magyar(osabb) változata a Gerhárd,ami viszont kicsit érdekesen hangzik,és ugye a jó név fontos,mert egy életen át elkíséri az embert...Nem tudtok valami jó alternatívát?Előre is köszönöm.
Igen ez nem rossz,a Viktor még tetszik is,csak tesómat is így hívják,és lehet,hogy zavaró lenne a megegyező név...De valami ehhez hasonló lenne tényleg a legjobb :)
Köszi a segítséget mindenkinek.
13.11 te a Botondot írtad?:) A Botond az egyik kedvenc nevem amúgy :)
Nem,tényleg nem lenne jó ötlet ilyen mint a Bence,Tamás stb. még ha amúgy tetszenek is...Valami "nemzetközi" nevet választok majd,mint a Viktor pl. ahogy Palm írta.
Tényleg köszi mindenkinek a segítséget:)
Jajjj de hülye vagyok, a másik kérdéshez írtam be a neveket, sry :D
Tibor és Krisztián, ezek a kedvenceim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!