Hogy viselitek, ha a férjed munkanélküli, te pedig több helyen is dolgozol?
Egyszer előfordult, hogy a férjem munkanélküli lett, én főiskolára jártam és mellette felszolgáltam hétvégenként.
Szerencsémre nem alvással töltötte a napjait, hanem munkát keresett. Kb 2-3 hónapig nem volt neki semmi. Így kénytelen voltam akkor felvenni a diákhitelt + volt az a pénz amiért hétvégén dolgoztam.
Szegénykém párszor el is sírta magát, hogy "eltartott" lett.
Házimunkát természetesen csinálta. Csak annyit kértem maga után pakoljon el, nem kellett nagytakarítást végeznie minden nap.
Sajnálom, hogy ilyen a férjed. Állj a sarkadra és küldd el munkát keresni.
Első vagyok. Azért rengeteg olyan eset van, amikor nem a munka derogál és azért fekszik otthon.
Valóban csupán arról van szó, hogy akkor már a háztartási munka általa is elvégezhető része ne maradjon rám.
Különben meg egyszer fent egyszer lent. engem is érhet ilyen. elvárom, hogy fordított esetben ő se csesztessen.
Volt ilyen nálunk. Semmi baj nem volt köztünk mert folyamatosan szórta az önéletrajzát és járt interjúkra, egy évbe telt mire talált munkát, de nem azért mert nem keresett, egyszerűen nem vették fel sehova. Nem mondom, hogy könnyű volt, sőt neki talán mégnehezebb, majd megszakadt a szíve, mikor egy éven át alig tudott valamit beadni a kasszába, de túl vagyunk rajta.
Ha nem csinált volna semmit, csak ült volna a fenekén, már rég kiraktam volna a szűrét.
Nem ér rá?És miért?Kezd a kérdésed egy kicsit provokatív lenni.Meg a te hozzáállásod is.Vagy a sarkadra állsz, és kiosztod, vagy tűrjél neki, de minden tanácsra van valamilyen válaszod, amivel őt véded!
Mellesleg milyen az a három munkahely, ahol dolgozol, ha reggel 9:49-től, még most is a net előtt vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!