Mit ajándékozzak a vőlegényemnek szülinapjára?
Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal, és közeleg a szülinapja, és nagyon nehéz frappáns és hasznos ajándékot kitalálni neki. Kapott már szakácskönyvet, konyhai mérleget (mérnökként szereti pontosan kimérni a hozzávalókat :) ), barkácskönyvet, súlyzót, tollat, társasjátékot,parfümöt. Mindenképpen valami hasznos dolgot szeretnék, a plüssmacika/képkeret/vicces alsó nem jönne be neki.24 éves lesz, nagyon praktikus ember2009. ápr. 14. 19:05
1/5 anonim válasza:
Lepd meg egy szexi fehernemuvel amiben este te magad leszel az ajandek.Elotte vacsi meg ilyenek.Szerintem ezt sokkal jobban ertekelik mint egy megvasarolt dolgot.ha megsem akkor egy szep karora.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Vannak szép kaucsuk karkötők arany, ezüst, nemesacél betéttel, melyekbe lehet gravíroztatni. Én a nevünket írattam bele. Elegáns, romantikus, igaz nem praktikus....
Sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a vacsi és fehérnemű már kipipálva, ékszert pedig nem hord..
2009. ápr. 14. 19:43
4/5 anonim válasza:
Vegyél neki valami műszaki cuccot (pl egy dizájnos egeret: [link] ), a férfiak imádják az ilyesmit.
5/5 anonim válasza:
Van más szexre utaló cuccos is, amivel fel lehet dobni a hálószobai titkokat, nem csak fehérnemű.
Nézz körül itt:
Főleg a társasjátékok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!