Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ajándékozzak a vőlegényemn...

Mit ajándékozzak a vőlegényemnek szülinapjára?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal, és közeleg a szülinapja, és nagyon nehéz frappáns és hasznos ajándékot kitalálni neki. Kapott már szakácskönyvet, konyhai mérleget (mérnökként szereti pontosan kimérni a hozzávalókat :) ), barkácskönyvet, súlyzót, tollat, társasjátékot,parfümöt. Mindenképpen valami hasznos dolgot szeretnék, a plüssmacika/képkeret/vicces alsó nem jönne be neki.24 éves lesz, nagyon praktikus ember
2009. ápr. 14. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Lepd meg egy szexi fehernemuvel amiben este te magad leszel az ajandek.Elotte vacsi meg ilyenek.Szerintem ezt sokkal jobban ertekelik mint egy megvasarolt dolgot.ha megsem akkor egy szep karora.
2009. ápr. 14. 19:17
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Vannak szép kaucsuk karkötők arany, ezüst, nemesacél betéttel, melyekbe lehet gravíroztatni. Én a nevünket írattam bele. Elegáns, romantikus, igaz nem praktikus....

Sok sikert!

2009. ápr. 14. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a vacsi és fehérnemű már kipipálva, ékszert pedig nem hord..
2009. ápr. 14. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami műszaki cuccot (pl egy dizájnos egeret: [link] ), a férfiak imádják az ilyesmit.
2009. ápr. 14. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Van más szexre utaló cuccos is, amivel fel lehet dobni a hálószobai titkokat, nem csak fehérnemű.

Nézz körül itt:

[link]

Főleg a társasjátékok között.

2009. ápr. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!