Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családomat válasszam, vagy...

A családomat válasszam, vagy a szerelmem? (lent)

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy fiúba, ő is belém.

Csak ő ukrán, és ráadásul roma származású, ezért a szüleim elleneznék a kapcsolatot (apám megmondta, hogy ki is tagadna).

Szégyellem magam előtt is, de belém nevelték, hogy "ilyenekkel" ne álljak szóba, meg hogy ők alacsonyabb rendűek szerintük.

én érzem a szívem mélyén, hogy ez nem igaz, és vannak roma barátaim ugyanúgy, mint nem romák, de nem tudom, ellen merjek-e szegülni a családom akaratának, vállaljam-e a megvetésüket stb.

már hetek óta vergődök, próbálom elodázni a döntést, de ez nem megoldás...

bunkó válaszolók kérem mellőzzenek

21/L

2011. aug. 17. 15:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék ha Magyar származást ír akkor is ennyien a családot írták volna szánalmas!!!"

miért lenne szánalmas? téged akartak már cigányok megverni,kirabolni stb?nem azért ítélem el őket,mert mások is ezt teszik...ezért szépen "megdolgoztak"

2011. aug. 17. 16:07
 22/25 anonim ***** válasza:

lehet nem is cigány. engem is folyton annak néznek,aztán mikor meglátják a szüleim,rájönnek h közöm sincs a cigányokhoz

cigány vagy sem, sztem is család

2011. aug. 17. 16:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Család.
2011. aug. 17. 17:59
 24/25 anonim ***** válasza:
45%

Milyen szülő az aki emiatt kitagadná a lányát?Mi a következő kitétel...ha nem orvos akkor kitagadlak?

Szerelmet választanám,ez érzelmi zsarolás a szüleid részéről.

2011. aug. 17. 18:00
 25/25 anonim ***** válasza:

Egy barátnőmmel történt hasonló. A szülei tiltották a barátjától, pedig se nem cigány, se nem léhűtő, mégse tudták valamiért elfogadni. 1 év tipródás után a barátnőm úgy döntött, hogy a szerelmét választja, a szüleivel már nem is beszél.

Ebben a sztoriban egyébként a szülők nem százasok, mivel meg sem tudják magyarázni, mi nem tetszik nekik a fiúban. Még nekem is durva volt, hogy ez történt, tekintve hogy nem így ismertem őket, hát akkor a barátnőmnek gondolhatod milyen érzés mindez.

Most ott tart, hogy hamarosan összeköltözik a sráccal, és csak reméli, hogy egyszer rendeződik majd a viszonya a szüleivel.

22/L

2011. aug. 18. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!