A családomat válasszam, vagy a szerelmem? (lent)
Beleszerettem egy fiúba, ő is belém.
Csak ő ukrán, és ráadásul roma származású, ezért a szüleim elleneznék a kapcsolatot (apám megmondta, hogy ki is tagadna).
Szégyellem magam előtt is, de belém nevelték, hogy "ilyenekkel" ne álljak szóba, meg hogy ők alacsonyabb rendűek szerintük.
én érzem a szívem mélyén, hogy ez nem igaz, és vannak roma barátaim ugyanúgy, mint nem romák, de nem tudom, ellen merjek-e szegülni a családom akaratának, vállaljam-e a megvetésüket stb.
már hetek óta vergődök, próbálom elodázni a döntést, de ez nem megoldás...
bunkó válaszolók kérem mellőzzenek
21/L
Kíváncsi lennék ha Magyar származást ír akkor is ennyien a családot írták volna szánalmas!!!"
miért lenne szánalmas? téged akartak már cigányok megverni,kirabolni stb?nem azért ítélem el őket,mert mások is ezt teszik...ezért szépen "megdolgoztak"
lehet nem is cigány. engem is folyton annak néznek,aztán mikor meglátják a szüleim,rájönnek h közöm sincs a cigányokhoz
cigány vagy sem, sztem is család
Milyen szülő az aki emiatt kitagadná a lányát?Mi a következő kitétel...ha nem orvos akkor kitagadlak?
Szerelmet választanám,ez érzelmi zsarolás a szüleid részéről.
Egy barátnőmmel történt hasonló. A szülei tiltották a barátjától, pedig se nem cigány, se nem léhűtő, mégse tudták valamiért elfogadni. 1 év tipródás után a barátnőm úgy döntött, hogy a szerelmét választja, a szüleivel már nem is beszél.
Ebben a sztoriban egyébként a szülők nem százasok, mivel meg sem tudják magyarázni, mi nem tetszik nekik a fiúban. Még nekem is durva volt, hogy ez történt, tekintve hogy nem így ismertem őket, hát akkor a barátnőmnek gondolhatod milyen érzés mindez.
Most ott tart, hogy hamarosan összeköltözik a sráccal, és csak reméli, hogy egyszer rendeződik majd a viszonya a szüleivel.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!