Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családomat válasszam, vagy...

A családomat válasszam, vagy a szerelmem? (lent)

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy fiúba, ő is belém.

Csak ő ukrán, és ráadásul roma származású, ezért a szüleim elleneznék a kapcsolatot (apám megmondta, hogy ki is tagadna).

Szégyellem magam előtt is, de belém nevelték, hogy "ilyenekkel" ne álljak szóba, meg hogy ők alacsonyabb rendűek szerintük.

én érzem a szívem mélyén, hogy ez nem igaz, és vannak roma barátaim ugyanúgy, mint nem romák, de nem tudom, ellen merjek-e szegülni a családom akaratának, vállaljam-e a megvetésüket stb.

már hetek óta vergődök, próbálom elodázni a döntést, de ez nem megoldás...

bunkó válaszolók kérem mellőzzenek

21/L

2011. aug. 17. 15:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Család a szerelem múlandó a család örök
2011. aug. 17. 15:53
 12/25 anonim ***** válasza:
CSALÁD!
2011. aug. 17. 15:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
velem is volt ilyen, de én hallgattam a családra, és ma már áldom őket :D
2011. aug. 17. 15:54
 14/25 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék ha Magyar származást ír akkor is ennyien a családot írták volna szánalmas!!!
2011. aug. 17. 15:55
 15/25 anonim válasza:
Szerelem !
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a családodat válaszd mert egyáltalán nem biztos hogy ő életed szerelme és ha kitagadott a családod a fiú meg ott hagyott akkor mihez kezdessz? Családod csak egy van de szerelmed bármennyi lehet-ez nagyon igaz. Egyik hozzászóló javasolta hogy legyél titokban a fiúval,ez is egy megoldás.
 17/25 A kérdező kommentje:

szerintem így lesz, titokban leszek vele együtt ha ő ezt nem érzi bántónak.

egyébként láttam a családját, voltam náluk, normálisan viszonyultak hozzám.

az apja, tesója világosbarna hajú kékszeű, mind világos bőrűek, csak a kiszemeltem sötét szemű/hajú...

a családom meg azonnal rámondta hogy cigány.

én meg már nemtudom...

2011. aug. 17. 16:00
 18/25 anonim ***** válasza:
+1 csaklád
 19/25 anonim ***** válasza:
-1 k :D
 20/25 anonim ***** válasza:
Egy családlátogatás nem ártana, ha kimennél a szüleiddel, akkor kiderülne, hogy valójában milyen ember a szerelmed. Ez vagy megerősítené a szüleidet a tiltásban, vagy esetleg megenyhülnének. Attól függően, hogy milyenek a körülmények náluk.
2011. aug. 17. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!