Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ebben a...

Mit lehet tenni ebben a helyzetben? (Tilott szerelem)

Figyelt kérdés

Segítsetek!Két és fél éve titokba járok a szerelmemmel ! De a szülei tiltják tőlem,mert roma vagyok :( . Szeretem imádom és ő is ugyan így érez irántam.Most a szülei bezárták , intézetbe küldik vagy esetleg magántanuló lesz... Megbeszélni nem lehet,mert ők megmondták soha nem lehetünk együtt ha rajtuk múlik.Mi szeretnénk együtt lenni, mert nagyon boldogok lennénk,de így csak szenvedünk. MIT TUDNÁNK TENNI?

Én 19 éves vagyok,ő 17.

2011. aug. 17. 15:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Évekkel ezelőtt egy nyelvtanfolyamon egy külföldi tanár elmondta, hogy kíváncsiságból megkérdezi az összes lánytanítványától, hogy hajlandóak lennének-e egy fekete fiúval járni. A válasz 100%-ban az volt, hogy igen, ha rendes, tiszta, van állása, dolgozik, stb.

Na és cigánnyal? 100% nem volt a válasz, volt aki hozzátette, hogy a családja sem fogadná el, vagy az apja meg is verné ha a házukhoz menne.

2011. aug. 17. 20:31
 32/32 anonim ***** válasza:
Na most a Blaha környéki négerek sokkal rosszabbak, azon kívül, hogy terjesztik a hív vírust, nőket vesznek rá drog futárságra, és ez nem a kisebbsége az itthoni feketéknek.
2011. aug. 17. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!