Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor ideálisak ezek az...

Mikor ideálisak ezek az események egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Milyen idős kapcsolatban ideális..

1.a komolyabb témák, közös jövő felhozatala (összeköltözés, eljegyzés, esküvő,gyerek)

2.az összeköltözés

3.az eljegyzés

4.az esküvő

Persze tudom, hogy ez egyénenként változik, meg a helyzet hozza, de szerintetek mikor ideálisak a mai 23-25 éves párok korában?

pl

1. 1 éves kapcsolatban lehet már ilyenekről beszélni,akkora látszik már, hogy komoly lesz a dolog

2.kb az 1. után lehet , hogy magától értetődik az összebútorozás

3.jó ha 1-2 évet legalább együtt laknak, hogy lássák megy-e a dolog és után ideális

4. szerintem az a szép ha valakit eljegyeznek és még abban az évben, vagy a következőben összeházasodnak

De ez csak az én véleményem

2011. aug. 17. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Nálunk igy volt.

1.3hónap után került szóba az összeköltözés.

2.eljegyzés 1év után egy hétre rá összeköltözés.

3.2évre rá volt az esküvő,tehát 3éve voltunk akkor együtt.

Akkor én voltam 19N párom 23F

2011. aug. 17. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Jól látod, ezek nagyon egyediek. Mi pl. 5 nap után már nem aludtunk külön. Hol náluk, hol nálunk, ezért nálunk már pár hónap után szóba került az összeköltözés. Nem voltunk még egy éve együtt, amikor nekiálltunk építkezni.

Két és fél éve voltunk együtt,amikor megkérte a kezem és rá 4 hónapra össze is házasodtunk! Akkor voltam én 26, ő 28! Most várjuk az első babánkat!

De erre nincs recept. Ismerek olyan párt, akik 4 éve együtt vannak és még csak most kezdenek el összeköltözni.

2011. aug. 17. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Én csak a saját példámat tudom elmondani:

-Kb 4 hónap, fél év után költöztünk össze (nálunk ez ilyen fokozatos volt, egyre több cucca lett nálam)

-kb 9-10 hónap után kezdtünk el beszélgetni eljegyzésről, esküvőről

1 éve vagyunk együtt, én most diplomáztam, a párom másodéves lesz, tehát eljegyzéssel és esküvővel megvárjuk, amíg ő is befejezi a sulit. De együtt élünk, közösen teszünk félre pénzt a közös jövőnkre.

Én úgy gondolom, hogy mindenképpen kell 1-2 évet együtt élni, hogy megtudják, működik-e a dolog.

Sok házasság ott siklik ki, hogy előtte nem éltek együtt, és kiderül, hogy nem is bírják elviselni egymást.

2011. aug. 17. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk:

1 hónap után már szóba került az összeköltözés.

4 hónap után megkérte a kezem és össze is költöztünk( addig csak egymásnál aludtunk állandóan), azóta együtt élünk.

jövő augusztusban lesz az esküvőnk, akkor leszünk 1 év 8 hónaposak.

23/L

2011. aug. 17. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem is ez minden kinél változó.

Mi 18 évesen jöttünk össze, előttünk volt még a suli, tehát nálam ez szóba sem jöhetett volna hogy más nyakára odaköltözök jövedelem nélkül. 1-2 hónap után már minden nap együtt aludtunk, hol náluk hol nálunk( többet nálunk). Ő végzett a sulival de én egyetemre mentem.Akkor is együtt alvás, de nálunk könnyű volt mert szomszédok vagyunk, szóval nem vittünk a másikhoz cuccokat. 3 évnél volt egy krízis a kapcsolatunkban, mikor a családja látta hogy komoly akkor ostromot indított.Ez kb 2 évig tartott. Ő rengeteget kapott miattam, minden miatt.Ezt nem részletezem.Amikor annyira összejött ebben az időben minden kicsit elbizonytalanodtunk, rengeteg cirkusz a családja miatt.Egy idő után már nem érdekelte mit mondanak vagy csinálnak. 4,5 évnél vettünk egy házat, azt teljesen átalakítottuk, egy évre rá beköltöztünk. Most egy éve már hogy ott lakunk. Áprilisban volt az eljegyzésünk, és jövő nyáron szeretnénk összeházasodni.

Valahogy most értünk meg rá. Régebben mindig azt mondogatta hogy annyi a családjukban a rossz példa hogy ő nem házasodik, de most nagyon szeretné hogy a nevét viseljem és a felesége legyek.

Mi jól megszenvedtünk a családja miatt. De az az érdekes hogy mikor megvettük a házat mindenki kibékült velem.Most olyan mintha semmi nem lett volna. Ha ők akkor nem robbantják ki a cirkuszt akkor már 3 év körül összeköltözünk.

Szóval nem mindenkinél olyan egyszerű a helyzet.

24/N

2011. aug. 17. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
mindenkinél más!
2011. aug. 17. 10:56
 7/9 anonim ***** válasza:

akkor mondom a saját példát:

február 1-én megismerkedtünk

február 5-én hozzácuccoltam (az ő kérésére)

2 évvel később eljegyzés

1 év múlva esküvő

2 év múlva gyerek

nekem ez így tökéletes :)

2011. aug. 17. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Még egyénenként is változó...

Exemmel 1 év után jött elő hogy komolyan gondoljuk (ő 23 én 20 voltam akkor),4 év után hogy eljegyezne,és hozzámköltözne,házasodni pedig 1-2 éven belül (ekkor lettem volna 26,ő 29).

Nemet mondtam :)

Párommal pár nap után együtt aludtunk,első perctől tudom hogy ő az "igazi",ezt át is beszéltük pár hét járás után.1 év után házasság.2-3 éven belül egy kisbaba.

én 25 ő 28 most

2011. aug. 17. 21:57
 9/9 ekeke ***** válasza:

Nálunk komolyabb témák: első randi.

- ha nem ugyanazt akarjátok, akkor csak dugdosni kéne a másik? -

összeköltözés két hónapra rá, gyermek megtervezése fél év, később esküvő.

A mai 23-25 évesek még gyerekek, felelőtlenek, tapasztalatlanok, döntéseik véletlenszerűek, ha egyáltalán vannak. Amennyiben komolyabb dolgokra vágysz és a hapsikád nem vevő ezekre, abban a másodpercben hagyd ott és keress tudatosan megfelelőt. Az élet túl hamar elmegy, oszt majd ott ölelgetheted 70 évesen a bankszámlakivonatodat....

2011. szept. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!