Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy valaki gyengéne...

Van olyan hogy valaki gyengének születik? Vagy ez döntés kérdése?

Figyelt kérdés

lelki tényezőkre gondolok alapvetően. aki nem az az is válhat azzá?

nem vagyok benne biztos h tudati kérdés lenne,mert akármit csinálok az életem egy dekát sem mozdul előre. ürességet érzek és egyfajta elkeseredettséget. ezért is foglalkoztat a kérdés.

köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 17. 01:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem találod, amitől regenerálódni tudsz.

Én rájöttem, hogy nekem az utazás új tájak, nyelvek megismerése okoz örömöt és feltöltődést.

Ezek hiányában boldogtalan vagyok.

Én elég gyengének érzem magam szintén, szerintem ez velünk született dolog. De azért el kell, hgoy mondjam, mindenkim már meghalt, akire számíthatok, csak anyu él, a férjem is meghalt fiatalon. A lányomat így egyedül nevelem.

A megpróbáltatásokat túléltem, de mégis úgy érzem gyenge vagyok mindenhez. Anyu nélkül már biztosan összeomlanék.

Sajnos én egy kicsit pánikbeteg vagyok, nem sz7edek gyógyszert, nálam ez okozza a tisztánlátás hiányát sok esetben. Remélem, hogy anyu még sokáig mellettem lesz és lesz időnk közösen felnevelni a lányomat, ha a férjem a saját esztelensége miatt meghalt autóbalesetben.

Neked is kellene valami kapaszkodópont az életedben. Van akinek ehhez egy kutya is elég. Szóval mindegy mi, de van akinek a bankszámlán levő pénz jelent támaszt remélem a suta példák ellenére érted, mire gondolok.

2011. aug. 17. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, van.

Van, aki erősnek születik, van, aki gyengének, hogy mennyire, az is egyéni eltéréseket mutat. A Gauss-görbe itt is érvényesül.

Ez azonban nem összekeverendő azzal, amikor az ember depressziós; vagy amikor kisgyerekkortól fogva szétpüfölik a szülei - különösen az anyja -, akár fizikailag, akár érzelmileg bántalmazva őt. Pl. az az ember is "gyenge" lesz, aki erősnek születik, de minden egyéni megmozdulását tiltják, mindent kivesznek a kezéből, folyton kontroll alatt tartják, a saját kis akartát állandóan letörik - ezt megtanulja és idővel már meg sem mer mozdulni. Csak ez nem valódi született gyengeség.

Mozdulj meg és keress meg egy szakembert, aki tud neked segíteni - ha akarod.

2011. aug. 17. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Van ilyen persze.

Van, aki érzékenyebb, van aki kevésbé. Van, aki jobban terhelhető, kevésbé "gyenge".

Ez születési adottság.

Az viszont a te döntésed, hogy mit kezdesz a születési tulajdonságaiddal.

2011. aug. 17. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!