Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tetszik a...

Mit tegyek, ha nem tetszik a nevem?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a nevemet, mert: -nagyon ritka, sokszor azt hiszik külföldi vagyok, nem is tetszik annyira, mindenkinek 5x kell elmondanom, mire megérti, az írásról nem is beszéljünk...nem is cseng szépen. Nem szeretném megváltoztatni, mert azért néha jó érzés, hogy rajtam kívül más ilyen nevű embert nem ismerek.

Meg a szüleimet se szeretném megbántani.

Hogyan szerethetném meg a nevem?

2011. aug. 16. 21:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2011. aug. 16. 21:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Nekem van egy Mirtill nevű ismerősöm. Neki Emese a 3. neve, de a Mirtillt használja. Szerintem nem rossz név.

15/L

2011. aug. 16. 21:20
 23/28 anonim ***** válasza:
A Mirtill nekem nagyon tetszik!!!!!!És lány vagyok.Én Mirának becézném : )
2011. aug. 16. 21:28
 24/28 anonim ***** válasza:

nekem tetszik a neved:)

találj ki valami becenevet rá(mira,mirus,mia,stb..)

egyébként ismerem ezt az érzést én a családnevemet rühellem:((((

2011. aug. 16. 21:40
 25/28 A kérdező kommentje:
megtudhatom, kedves utolsó hogy mi a családneved? :D
2011. aug. 16. 21:49
 26/28 anonim ***** válasza:

a családnevem: Holló

a frász kiráz tőle:(

2011. aug. 16. 21:50
 27/28 anonim ***** válasza:

Na és mi mit szóljunk??

A húgom neve Kaliopé

Az én nevem Klió

A bátyám neve Kasztor..

A szüleink imádják a görög mitológiát,és így mi a múzsák nevét kaptuk míg a bátyám egy spártai király fiának a nevét kapta..

Amikor meghallják a nevünket mindig kérdezik,hogy de mi a jelentése??

Én már megszoktam..A húgom imádja a nevét mert volt hogy azért kapott állást mert kíváncsiak voltak a név viselőjére is..:)A bátyám is kedveli a nevét..

2011. aug. 16. 21:52
 28/28 ava87 ***** válasza:
Szerintem a Mirtill nagyon szép név, nekem eszembe sem jutna, hogy külföldi lennél, meg nem is kérdeznék vissza, azért annyira ez nem ismeretlen név. Meg az írással végképp nem értem, mi a gond. Hát úgy kell írni, ahogy van, mint Magyarországon szinte minden nevet (talán a Richárd kivételével) úgy írjuk a neveket, ahogy mondjuk.
2011. aug. 16. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!