Nem szeretem a nevemet, mert: -nagyon ritka, sokszor azt hiszik külföldi vagyok, nem is tetszik annyira, mindenkinek 5x kell elmondanom, mire megérti, az írásról nem is beszéljünk...nem is cseng szépen. Nem szeretném megváltoztatni, mert azért néha jó érzés, hogy rajtam kívül más ilyen nevű embert nem ismerek.
Nah igen, egy szülő jól ki tud cseszni a gyerekével. Egyébként nem rossz név, gondolj bele ha Samantának, Pamelának, vagy Dzsesszikának hívnának.
2011. aug. 16. 21:10
14/28 anonim válasza:
én is utálom a nevem, fel fogok venni egy 3.at. :) más megoldást nem nagyon tudok :/
2011. aug. 16. 21:11
15/28 anonim válasza:
Nekem egyből a Harry Potter jutott eszembe :D De am sztem egyáltalán nem érthetetlen ez a név :/ Nem értem mit nem lehet rajta érteni. :S Sztem ink irigyek. :D
2011. aug. 16. 21:11
16/28 anonim válasza:
szerintem is nagyon szép neved van :) különleges:) hidd el idővel megszereted, mikor kicsi voltam utáltam a nevem, de mára már imádom, az enyém is egyedi :)
2011. aug. 16. 21:12
17/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, örülök hogy legalább másoknak tetszik! :(
Szívesebben lennék, mondjuk: Flóra, Nádja, Hanna vagy valami normálisan csengő... és gyakoribb
Nem tudom miért de nagyon ellene vagyok.
14/L vagyok
2011. aug. 16. 21:12
18/28 anonim válasza:
Mirtill az szép név. Nálunk suliba volt egy Vízi Pálma nevű lány, mikor először bemondták a hangosba a nevét valami miatt a fél suli a nevén röhögött.
A szülők nagyon ki tudna cseszni a gyerekkel, de neked szerintem tök jó neved van.
2011. aug. 16. 21:17
19/28 anonim válasza:
Szerintem sem rossz név. A Nádja sokkal "rosszabb" lenne, az még ritkább. :D
2011. aug. 16. 21:18
20/28 anonim válasza:
engem Virágnak hívnak. kb. 16 éves koromig rühelltem a nevemet.. voltam, fa, bokor, gaz, és persze minden, ami Virág :D gyűlöltem... most már lassan 19 leszek, és ahogy érnek körülöttem az emberek, annál inkább értékelik azt, ami egyedi... az elmúlt két évben, egyszersem csúfoltak a nevem miatt. sőt! állandóan kaptam a dícséreteket, hogy milyen szép neved van:) szóval szerintem megfogod szokni, és értékelni fogják, hogy egyedi neved van :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!