Összeesek már a munkától 14 órákat dolgozok, Utána még a babámmal kell foglalkozzak, édesanyámat kell ápoljam beteg, háztartást kell vezessem. Férjem elhagyott. Nagyon önző lennék ha felfogadnék egy babysittert?
"létezik valami Otthon segítünk szervezet vagy alapítvány, önkéntesek mennek segíteni bevásárolni és hasonlók"
Igen, idos betegeknek van a keruleti csaladsegitonel. De fizetesnyi nyugdij eseten jo másfélszeres piaci aron lehet igenybevenni...
"miért lennél önző, ha a gyerekednek egy pihent anyukát szeretnél?"
Mert már most sincs vele soha, csak amikor alszik a baba...
""miért lennél önző, ha a gyerekednek egy pihent anyukát szeretnél?"
Mert már most sincs vele soha, csak amikor alszik a baba..." igazad van, jobb, ha a gyerekkel van éjjel-nappal, enniük, lakniuk meg majd a varázsló segít
"Igen, idos betegeknek van a keruleti csaladsegitonel. De fizetesnyi nyugdij eseten jo másfélszeres piaci aron lehet igenybevenni..."
Akkor ez nem az lehet amiről én hallottam, mert az tényleg ingyenes, átmeneti segítség. Olyanok is vannak már az önkéntesek között, akik korábban segítséget kaptak és most "visszaadják".
"Akkor ez nem az lehet amiről én hallottam, mert az tényleg ingyenes, átmeneti segítség. Olyanok is vannak már az önkéntesek között, akik korábban segítséget kaptak és most "visszaadják"."
Most hogy torom a fejem, akkor egy egyhazi lehet, tenyleg, mar nekem is remlik, hogy van ilyen.
Nem lennél önző.
És komolyan mondom, büszke lehetsz magadra, amiért ilyen erős nő vagy. 17L
Üdv! Szerintem egyáltalán nem lennél önző. Engem 20-21 éves főiskolások hívnak takarítani, miközben naponta 1-2 órájuk van. Ha megengedheted magadnak, akkor miért ne?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!