Miután nagyanyám meghalt, anyám szemrehányóan szóvá
tette, hogy nem fogytam bele. Azóta is nyomaszt ez a
kijelentése, de vele ilyesmiről nem lehet beszélni. Mit
tegyek?
Anyukád valamit nagyon rosszul értelmez.
Amikor a férjem meghalt,én csakis gyógyszerekkel,antidepresszáns tablettákkal tudtam életben maradni,és híztam..nem is keveset..Akkor ezek szerint nem voltam bánatos???
2011. aug. 16. 17:47
Én még csak a szerelemtol fogytam eddig, tehat a boldogsagtol, örömtől.
2011. aug. 16. 17:49
13/21 A kérdező kommentje:
Anyukád egyértelműen gyászol és megpróbálja mindenkire kivetíteni a fájdalmát, aki a környezetében van, mert így dolgozza fel. Nincs jelentősége annak, amit mond, hagyd rá. Van, aki bánatában fogy, van aki hízik, van akinek nem változik a testsúlya. Én pl fogyok, ha bánat ér, de ismerek olyat is, aki kényszeresen eszik.
2011. aug. 16. 18:18
Én is azok közé tartozom,akik híznak,ha valami problémájuk van.Ez azért van,mert sokan az evéssel próbálják elterelni a figyelmüket a bánatukról,így próbálják kitölteni a lelkükben lévő űrt.Sokan úgy vannak az evéssel,mint a dohányosok a cigarettával,így vezetik le a stresszt...Van aki meg ha ideges,szomorú,nem tud enni,nem kívánja az ételt,napok alatt 10 kilót fogy...Ez ember kérdése,ki ilyen,ki olyan...Ne foglalkozz vele,és nehogy azért ne egyél,hogy anyukádnak megfelelj...Ne tedd tönkre magad,a gyász bennünk van,nem a külvilágnak szól.
2011. aug. 16. 19:38
Anyád mit vár? Hogy halj bele a nagyanyád halálába??? Az már elég jó lesz neki? Ez az élet természetes rendje az emberek időskorukban meghalnak ezt el kell fogadni nem lefogyni. Egyébként stressz helyzetben és is inkább hízok mint fogyok.
Sajnállak nem eshetett jól hogy a saját anyád ilyet mond neked. :(
2011. aug. 16. 19:55
17/21 A kérdező kommentje:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:38
Mondjuk eszembe jutott, hogy azért nem eszek, hogy neki megfelejek, de aztán elvetettem ezt a gondolatot.
Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy a gyász nem a külvilágnak szól.
Kérdezd meg tole, hogy tenyleg azt kivanja-e, hogy koplalj, amiert ő elvesztette az anyukáját... majd eszhez tér.
2011. aug. 16. 20:11
Ez érdekes. És mi van azzal, aki bánatába felzabálja a hűtő egész tartalmát?!
2011. aug. 17. 00:10
anyád nem normális.ez egy hülyeség hogy beefogyni.minednki mársként éli meg.elég baj ha megvan a baj.mér,ő hány kg-t fogyott?kérdezd csak meg!amúgy elég szar ha elvárja hogy fogyás következzen be.
2011. nov. 1. 14:58
Kapcsolódó kérdések: